07 april 2012


Uitzending Voetbal International van 06-04-2012 trekt 518.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van vrijdag 6 april 2012 (hier terug te zien) heeft 518.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 7,1 procent). Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers. Gemiddeld trok de vrijdaguitzending dit seizoen 490.862 kijkers per keer (maandaguitzending: 771.606 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik snap niet dat de vrijdaguitzending maar de helft van het aantal kijkers (500k) trekt in vergelijking met de maandaguitzending (1m).
Ok, op maandag wordt er teruggeblikt op de competitieronde van het weekend ervoor. Misschien maakt dat de maandag interessanter. Maar aan de andere kant wordt in de vrijdaguitzending weer vooruitgeblikt op de competitie van het weekend dat volgt.
En weer teruggeblikt op Europese wedstrijden van dinsdag, woensdag en donderdag.

Voor de rest heb je op vrijdag niet het nieuws van Johan en geen Jupiler League-beelden. En geen verslaggever van VI aan de bar.
Maar zorgen die dingen dan voor 500.000 kijkers méér op maandag?

Anoniem zei

hoeveel kijkers heeft het best bekeken uitzending op een vrijdag?

Anoniem zei

de meest mensen blijven niet thuis op vrijdag.

Anoniem zei

willem was weer goed gister

over de penalty barca vs milan

van der gijp :ibrahimovic zag die tackle van mascherano niet aankomen.

van hanegem :dat is toch de bedoeling.

hahaha droog humor op zijn best.

Anoniem zei

Vershil tussen maandag en vrijdag is simpel te verklaren. Vrijdagavond is een avond waar de mensen in de leeftijdscategorie van VI uit gaan of in de kroeg te zitten. Daarnaast heb je op vrijdag veel concurrentie van andere programma's en als dan een hele familie op de bank zit zal de aandacht eerder naar ene familie programma op rtl4 gaan dan een specifiek voetbal programma, wat de man graag wilt zien.

Anoniem zei

Pfff. Een beetje in de kroeg zitten. Daar doe ik niet aan.

Anoniem zei

Plus mensen gaan naar de stations die op vrijdag spelen zoals jupiler league

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link