18 april 2012


Johan Derksen: ik haat de muziek op onze EK-cd

Johan Derksen en Wilfred Genee brengen binnenkort hun eigen EK-cd op de markt, maar het lijkt er niet op dat Derksen de cd een prominent plaatsje in zijn eigen cd-kast zal geven. "Laat één ding duidelijk zijn: ik haat deze muziek", zo zegt hij deze week in Nieuwe Revu. "Je moet dit zien als een eenmalige grap. We nemen dit niet al te serieus. Wilfred wel, maar die laten we maar in de waan."

Op de cd, waarvan een belangrijk deel van de opbrengsten overigens naar Spieren voor Spieren gaat, zijn naast Derksen en Genee ook onder meer Edwin Evers, Kees Jansma, Gerard Joling, Bennie Jolink en Estelle Gullit te horen. De voorlopige werktitel is 'Heel Nederland kleurt Oranje', al opteert Wilfred Genee in Nieuwe Revu voor 'Alle schaamte voorbij'. Johan Derksen is het daar echter niet mee eens: "We nemen onszelf niet serieus, maar dat hoef je in de albumtitel niet meteen mee te koop te lopen. De mensen die onze cd kopen houden echt van deze muziek, dan moet je daar niet denigrerend over doen."

Eén van de redenen om de cd te maken is dat het goed past bij de EK-show die het duo deze zomer gaat maken. Derksen: "VI Oranje is wat losser en volkser dan de reguliere uitzendingen van Voetbal International. Dan is het voor de sfeer leuk om van die meezingmuziek erbij te hebben. Waarschijnlijk zullen we elke aflevering wel afsluiten met een liedje."

Het hele artikel van verslaggever Geert Oosterwijk, die de heren bezocht in de opnamestudio, vind je in de Nieuwe Revu die nu in de winkel ligt. Daarin onthult Wilfred Genee ook alvast de, volgens hem, beste zin van het hele album: 'Met Bert van Marwijk aan het roer, worden alle tegenstanders vissenvoer'. Genee: "Geweldig toch? Het album heeft een dubbele laag, alleen hebben wij hem zelf nog niet kunnen ontdekken."8 opmerkingen:

Anoniem zei

Mediageile johan. Doe het dan niet gast. Bah

Anoniem zei

Ja, waarom breng je die rotzooi dan uit? Waardeloze actie van een rasopportunist want : $$$$$$

Anoniem zei

zucht, iemand vergeet "Op de cd, waarvan een belangrijk deel van de opbrengsten overigens naar Spieren voor Spieren gaat...." te lezen.

tja en verder zien ze het zelfs ook als een grap en dus loop je eigenlijk me je eigen domheid te koop als je er nog echt serieus op in gaat ook...

Anoniem zei

Dit is humor om te lachen jongens! Respect en ik koop 'm zeker als de opbrengst ook naar het goede doel gaat.

Anoniem zei

Tuurlijk haat Johan Deze CD, hij hoopt stiekem op een hit !! Hij vind de gouden televizier ring ook niks, en ze wonnen hem.

Anoniem zei

Als een belangrijk deel naar spieren voor spieren gaat, verdwijnt het resterende deel in de zakken van Derksen en Genee. Bah!!!

Anoniem zei

Waar sommige zich wel niet druk over kunnen maken. Laat gaan joh!

Anoniem zei

Anoniem zei
Als een belangrijk deel naar spieren voor spieren gaat, verdwijnt het resterende deel in de zakken van Derksen en Genee. Bah!!!
18-04-12 22:22

NOU EN?! Afgunst bah!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link