31 januari 2012


Wilfred Genee presentator van nieuw RTL7-programma 'FC ZZP'

Wilfred Genee kan weer een nieuw tv-programma aan zijn cv toevoegen. Sinds afgelopen zondag is hij de presentator van FC ZZP, een programma specifiek gericht op Zelfstandigen Zonder Personeel in Nederland. FC ZZP is een informatief en crossmediaal platform over en voor de ZZP'er.

Het gaat om een combinatie van een studioprogramma op RTL7 en een interactieve website door en voor ZZP'ers. Het idee voor het platform en tv-programma is ontstaan bij Wilfred Genee die zelf tegen allerlei zaken aanliep toen hij de ZZP-markt betrad. Genee: "Ondernemen is topsport voor ZZP'ers; als éénpitters vinden ze elkaar in het grootste team van Nederland: FC ZZP".

In het televisieprogramma behandelt Wilfred Genee alle onderwerpen waar een ZZP-er mee te maken krijgt. Het programma toont de valkuilen, maar vooral ook de kansen. Er zijn in totaal twaalf afleveringen waarin, naast ZZP'ers, een keur aan bekende namen uit politiek en zakenleven voorbij komt.

Het tv-programma wordt op zondag vanaf 12.20 uur uitgezonden. Op zaterdag om 13.50 uur zijn er herhalingen te zien. De eerste zes uitzendingen lopen van 29 januari tot en met 4 maart, de tweede serie van zes afleveringen start op 9 september.

Hier (RTL XL) is de eerste uitzending van afgelopen zondag te zien. Te gast waren ex-Tweede Kamerlid Mei Li Vos en Jerry Helmers, voorzitter van ZZP Netwerk Nederland.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link