26 juli 2011


Uitzending Tour du Jour (za 23-07-2011)

Van 1 tot en met 24 juli 2011 zendt RTL7 dagelijks tussen 20.30 en 22.00 uur live vanaf het Amsterdamse Westergasterrein Tour du Jour uit. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk hieronder de complete uitzending van zaterdag 23 juli 2011. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Leo van Vliet, Johan Boskamp, Wouter Mol, Johan Vansummeren, Jasmine Vangrieken, Erik Dijkstra, Marcel Maijer, Ben van Beurten, Dries Roelvink en Danny Vera.

(Deze uitzending is door een storing afgelopen zaterdag niet online gekomen bij RTL XL of te downloaden geweest via een directe .mp4-link, maar kan nu, dankzij uploader 'goalzzz', dus alsnog teruggekeken worden.)

Deel 1:

Deel 2:

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Top !

Anoniem zei

Super!! Heb nu de eerste 20 minuten gezien en het is inderdaad niet zo'n beste uitzending. Komt ook door die bondscoach die vanaf het begin in de aanval gaat tegen Danny Nelissen. Het is net als bij vi. Het is beter om liefhebbers uit te nodigen dan mensen met een functie binnen de wielersport.

Anoniem zei

Om eerlijk te zijn vind ik Leo Van Vliet een rare snuiter. Hij komt onzeker over en wat hij verteld is vaak zeer onduidelijk. is geloof ik de tweede keer dat hij in de uitzending zit. Ik snap niet dat zo iemand al jaren Bondscoach is, ben ik de enige die dit ziet?

Rob

Anoniem zei

Was een leuke uitzending!!!!
Beetje hard tegen hard soms maar dat hoort erbij.

Anoniem zei

Heel erg bedankt voor het online zetten van deze uitzending!

Anoniem zei

Super! Bedankt!

Anoniem zei

Bedankt!!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link