24 juli 2011


Uitzending Tour du Jour van 23-07-2011 trekt 544.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van zaterdag 23 juli 2011 (hier terug te zien) heeft 544.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 9,1 procent). Daarmee eindigde het programma op de 23e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is vandaag (zondag 24 juli), tussen 20:30 en 22:00 uur op RTL7, voor het laatst dit jaar te zien. Tot nu toe werd de uitzending van donderdag 21 juli 2011 met 705.000 kijkers het best bekeken.

Het programma De Avondetappe van de NOS, dat van 22:45 tot 23:45 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 1.015.000 belangstellenden (marktaandeel: 22,3 procent).

Bekijk ook onderstaande grafiek waarin het verloop van de kijkcijfers van Tour du Jour en De Avondetappe (en het onderlinge verschil) wordt bijgehouden:

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Weet iemand waar ik de uitzending van gisteren kan terugkijken? Op rtlxl staat ie niet!

Anoniem zei

Jah echt vreemd

Anoniem zei

Ik vind het sowieso vreemd dat elke aflevering maar voor een bepaalde tijd te zien is... Want studio voetbal word ook gewoon herhaald maar dan zonder de beelden kunnen ze bij rtl ook doen

Anoniem zei

Op de plaats van de uitzending van gisteren staat ik 'Hou van Holland'. hoe kan dat?
Is RTL4 jaloers aan het worden.

SigaarSnor zei

De uitzending staat inderdaad helaas nog steeds niet online, zowel niet op RTL XL als via een directe .mp4-link. Ik houd het in de gaten en meldt het zo spoedig mogelijk hier en via het SigaarSnor-twitteraccount als de links beschikbaar zijn.

Anoniem zei

Ik denk dat het programma op een of andere manier niet opgenomen is/ kwijt gemaakt is. Gisteren laat in de nacht stond het er ook nog niet op terwijl alle andere programma's die veel later werden uitgezonden er wel op stonden.

Als ik Fok bekijk was het een vreemde uitzending. Nu wil ik het helemaal zien! Iemand in de positie om het te uploaden naar Megaupload?

Een quotje van Fok: "Slechtste uitzending van de serie. Wat een onprettige sfeer."

Anoniem zei

Blijkbaar heeft Danny dingen gezegd die niet door de beugel konden.

Quote Fok: "Dit is iemand zwartmaken met irrelevante laster, terwijl die persoon zich niet kan verdedigen.

En opmerkingen als "Ik wil niets insinueren, maar hij stond wel hoog op de doping-index zijn wat sneu. Danny voelde zich in een hoekje gedreven en begon iets te wild om zich heen te slaan. "

"Andy neukt wat rond"

"Andy heeft liggen rollebollen met die ex van Boonen (miss van Vliet)?"
http://www.youtube.com/watch?v=Ig4rTqKnZOo

"Van Vliet en Nelissen hebben dus echt een dingetje..."

"Danny wilt zichzelf bewijzen en lult zich nu de problemen in"

"Wat een geschreeuw over en weer. "

Dit illustreert mooi de sfeer. Als RTL inderdaad denkt dat het mogelijk laster is zullen zij het niet online gaan zetten.

Anoniem zei

En toch wil ik de uitzending zien, zeker ook omdat Johan Boskamp gast was. Kan iemand hem misschien uploaden? Ik wil wat te doen hebben op deze regenachtige dag :)

Anoniem zei

Hahaha nog een mooie quote van Fok.
"En Danny zou zich gisteren niet teveel hebben willen uitten omdat Leo er bij zat en zijn dochter blijkbaar 'het halve peloton' gedaan heeft. Ook als die renners een relatie hadden."

Wat een geile slet die Sophie.

SigaarSnor zei

Het was inderdaad een wat rare uitzending (ruzie-achtig sfeertje aan tafel, Danny Nelissen beschuldigde Andy Schleck ervan het gedaan te hebben met de vriendin van een collega-wielrenner), maar ik denk eigenlijk niet dat dat de reden is dat de uitzending nog niet online staat. Er lijkt me 'gewoon' sprake van een storing. Is weleens eerder voorgekomen bij een uitzending van Voetbal International. Kwam toen een paar dagen later alsnog online. Vraag is wel hoe dat nu gaat (aangezien Tour du Jour-afleveringen normaal gesproken slechts tot 21.00 uur de volgende dag te zien zijn). We wachten af...

Als iemand de uitzending heeft opgenomen en de boel op Megaupload of een dergelijke site wil zetten, dan heel graag!

Anoniem zei

Mensen er staat een fragment op Youtube. Niet van mij maar via Fok.

Danny Nelissen, Leo van Vliet, Gert Jacobs en Johan Boskamp ruzieën over Andy Schleck onder deskundige begeleiding van Wilfred Genee.

http://www.youtube.com/watch?v=mlVtWg2roOw&hd=1&autoplay=1&fs=1

SigaarSnor zei

Die video is nu ook hier te zien: Danny Nelissen en Leo van Vliet ruziën over Andy Schleck (Tour du Jour)

Wellicht dat die persoon op Fok de hele uitzending online kan zetten?

SigaarSnor zei

Goed nieuws: de uitzending van 23/07 is nu alsnog te bekijken! Zie Uitzending Tour du Jour (za 23-07-2011).

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link