27 december 2010


FC Knudde wordt vast item in Voetbal International

Afgelopen zomer tijdens VI Oranje bescheurden Wilfred Genee en René van der Gijp zich al met enige regelmaat om de FC Knudde-stripjes in het AD. Na de winterstop (vanaf 14 januari) zullen de stripjes van de Amsterdamse tekenaar Toon van Driel een vast item gaan worden in het tv-programma Voetbal International.

Met zijn FC Knudde-stripjes haakt Van Driel op ludieke wijze in op de dagelijkse actualiteit in de voetbalwereld. Op zijn website is er het onderdeel My Knudde, waar mensen zelf allerlei figuren uit de voetbalwereld iets grappigs kunnen laten zeggen.

Toon van Driel tegenover SigaarSnor.blogspot.com: "Het is de bedoeling dat My Knuddes door de uitzending heen als heel kort satirisch antwoord worden gebruikt bij een actueel onderwerp." De stripjes zullen niet, zoals bij Fokke & Sukke in De Wereld Draait Door het geval is, 'live' getekend gaan worden.

De FC Knudde-stripjes zullen naast in Voetbal International op tv ook gaan verschijnen in de printeditie en op de website van het voetbalweekblad.


1 opmerking:

Anoniem zei

cool

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link