07 april 2010


Voetbal International ook tussen competitie en WK op de buis

Het tv-programma Voetbal International zal ook tussen het eind van de competitie (2 mei) en het begin van het WK (11 juni) te zien zijn op RTL7. Dat betekent dat er twaalf 'extra' afleveringen zullen worden uitgezonden.

Peter Lubbers, zenderbaas van RTL7: "We trekken VI na de competitie door tot de start van het WK en dat geldt zowel voor de maandag als de vrijdag. Het is niet verstandig, zo lijkt mij, na het seizoen te stoppen en dan een paar weken later terug te komen met het programma."

Hij vervolgt: "Er valt zeker dit jaar genoeg te bespreken. Er gebeurt zoveel op de voetbalgebied met het WK in aantocht. De discussies aan tafel willen we daarom in leven houden."

Eerder was al bekend dat er tijdens het WK een dagelijkse WK-show komt met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Iedere dag zijn er dan twee uitzendingen: van 18.00 uur tot 19.00 uur en van 22.30 uur tot 23.30 uur. De voorlopige titel van dat programma is 'VI Oranje' en er zal worden uitgezonden vanuit het Kurhaus Hotel in Scheveningen.


1 opmerking:

TheWolt87 zei

Beter!
Altijd vaste prik.

Ook sigaarsnor is een held, door alles hier op de website te plaatsen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link