12 augustus 2017

Huddersfield Town verpest Premier League debuut Frank de Boer

Frank de Boer zal met weinig plezier terugkijken op zijn debuut als manager in de Premier League. Crystal Palace verloor namelijk met 0-3 van het gepromoveerde Huddersfield Town. Ook landskampioen Chelsea ging onderuit in de eerste speelronde van de Premier League.

Nieuwkomer Huddersfield Town stond na 45 minuten al op een verdiende 0-2 voorsprong dankzij een eigen goal van Ward en een kopbal van Mouney, die na rust ook de 3-0 maakte.

Chelsea is het seizoen in de Premier League in mineur begonnen. Burnley ,de nummer zestien van vorig seizoen, won met 2-3 bij de regerend kampioen, die het duel met negen spelers afsloot.

Chelsea verloor na bijna een kwartier Cahill, die wegens een harde charge op Defour rood kreeg, en zag Burnley voor rust drie keer scoren. Vokes trof doel met een volley en een kopbal en tussen zijn treffers in vond Ward de verre hoek met een bekeken schot.

Morata kopte na rust vallend raak voor Chelsea, waarna Fàbregas in de slotfase zijn tweede gele kaart kreeg. Toch trof Luiz daarna nog doel met een intikker, maar meer zat er voor Chelsea niet in.

Na de 4-3 zege van Arsenal vrijdag op Leicester City maakten ook Watford en Liverpool er een spektakelstuk van. Het duel in Watford eindigde in 3-3. Watford leidde bij rust met 2-1. Firmino(penalty) en Salah (intikker) zetten het duel in twee minuten op zijn kop. Diep in blessuretijd kopte Wijnaldum na een hoekschop tegen Amrabat aan, waarna de bal via Mignolet, de lat en Britos over de doellijn caramboleerde.

- Hélène Hendriks en Tom Egbers blikken vooruit op de start van de Eredivisie (Jinek)
- Uitzending Voetbal Inside van 11-08-2017 trekt 479.000 kijkers
- Bas Dost, Eljero Elia en Memphis Depay trefzeker voor hun clubs

- WK Atletiek: Dafne Schippers prolongeert titel op de 200 meter
- Premier League: Arsenal klopt Leicester City in spectaculair openingsduel (4-3)
- FC Utrecht start nieuw seizoen met 0-3 zege bij ADO Den Haag
- Diego Maradona morgenavond toeschouwer bij PSV - AZ Alkmaar
- Johan Derksen begint te twijfelen: ''Lullig om Gijp en Genee in de steek te laten''
- Voorspelling Eredivisie 2017/2018: ''Koert Westerman vs. SigaarSnor''
- Thijs Slegers: ''Het gaat iedere dag iets beter me''