29 november 2014


Tamzak en Joke Bruijs (Voetbal International)

Fragmenten uit Voetbal International. Hoe komt het verhaal toch in de wereld dat Johan Boskamp het met Joke Bruijs heeft gedaan? Hans Kraay Jr. weet hier meer van. Volgens Johan Boskamp klopt er echter niets van en heeft een opvallende benaming voor Hans Kraay Jr., namelijk ''Tamzak''!

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.

Klik hier om de gehele uitzending van 28 november 2014 te bekijken.
18 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is gewoon erg zielig als je eerst naar een uitzending zit te kijken waar de ziekte K word besproken en betrokkende zoals Hanssie emotioneel word...

Daarna de reactie's leest en de ene ziekte naar andere voorbij komt en blijkbaar vinden de makers van dit bloq het ok gezien ze er niks aan doen.

Andere vinden sommige reactie's nog leuk ook en anders lees je ze toch niet,maar ik kom hier op een serieus bloq voor nuttige informatie en om een uitzending terug te kijken.Niet om eerst door een door randebiele geplaatste reactie's te spitten voor mijn info...

Als makers van dit serieus bloq anders besteed je er niet zoveel aandacht aan en wat denk je hoe de redactie van VI hierover denkt,dat je simpelweg niet in staat bent om deze in en in zieke reactie's door te laten en te laten staan.

Sorry maar ik vind het ronduit beschamend,irritant en ziekelijk.

Anoniem zei

@Anoniem hierboven van 09:52 :

Je hebt volkomen gelijk, maar Ferry & Oliver geven er helemaal niks om.

Want ze kunnen er iets aan doen, maar dan moeten ze het voor iedereen afsluiten om te reageren.

Dat is misschien niet leuk, maar wel beter.

Nu zullen er ongetwijfeld weer negatieve reacties komen dat wij niet moeten zeiken, maar dat interesseert me helemaal niks.

Dit schorem blijft gewoon verder gaan met zulke bewoordingen plaatsen.

Als jullie kloten hebben Ferry & Oliver : Doe dan iets, in plaats van alles toe te staan.

Het zou jullie sieren, als je er tegen bent!!!

Anoniem zei

Blijkbaar is Wilfred bij Cambuur - AZ geweest :

http://foxsports.nl/video/246514-waar-pak-je-zon-forse-jongen-beet.html

Anoniem zei

Aangeleerd gedrag. Net als bij de Rabobank. Als niemand je leert dat stelen verboden is, dan wordt jatten gewoon.

Klieder zei

Jullie moeten niet zo lopen zeiken.
Met ziektes gooien is gewoon een uitlaatklep voor mij en veel anderen. Dat gebeurt ook in voetbalstadions.

Het is daarnaast helemaal niet erg een ziekte te gebruiken als krachtterm. Het is maar een woord, het zijn maar letters. Jullie doen alsof je de betreffende ziekte oploopt van het lezen van het woord.

Het is gewoon fijn af en toe het woord tyfus of kanker te gebruiken. Die woorden liggen nu eenmaal fijn in de mond.

Anoniem zei

moahamed (sexspeeltjes zijn met hem) heeft jullie allemaal op de korrel. kijk goed achter je schouder want de tweesnijdende buttplug heeft hij al in zijn hand en hij aarzelt niet hem te gebruiken.

Anoniem zei

Ik kan al niet meer reageren....

jan de vries zei

Ook ik stoor me ongelofelijk aan de reacties hier. De enige oplossing lijkt me om de reacties niet meer mogelijk te maken. Vooral ook om de functie om te reageren weinig functie heeft, omdat de meeste mensen hier alleen komen om vi te kunnen downloaden omdat ze het in het buitenland niet kunnen zien.

Anoniem zei

Van mij kunnen jullie allemaal een beroerte krijgen met je gezeik.

Onderkruipsel zei

Ik zou het wel op prijs stellen als early viewers hier commentaar gaven over the watchability van het programma if you know what I mean.

Waar ik moeite mee heb is een doelgroep als randdebielen misbruiken en een ronduit verwerpelijk bedrijf als de Rabobank gebruiken als voorbeeld.

Dat een persoon die zich klieder noemt van alles in de mond neemt wat hij fijn vindt, wil nog niet zeggen dat je het moet opschrijven.

Verder is dit toch een goede discussie thread aan het worden.

En wees origineel! Tamzak en Joke Bruijs kunnen prima als scheldwoorden wat mij betreft.

Anoniem zei

wat een intollerantie hier tegenover een ander z'n taalgebruik. Gaan jullie op straat ook mensen aanspreken over hun woordenschat? :) beetje lachwekkend

Klieder zei

Ik schrijf nu eenmaal graag woorden op die lekker in de mond liggen.

Nog een: penis. Ook die van jou.

Onderkruipsel zei

Kijk, dat bedoel ik nou Je hoeft het niet op te schrijven want dat deed ik al op intelligente wijze. Dit is gewoon te simpel. Maar van in de mond naar met een penis schrijven... kun je dat lezen dan?

Onderkruipsel zei

Genoeg gekletst, we stoppen er mee.

Anoniem zei

Reacties bij de nieuwe uitzending nu uitgezet?

Antonio zei

Als het zo is dan is het jammer voor degene die hier altijd normaal hebben gedaan, maar sta ik wel volledig achter het besluit. Het sloeg de laatste tijd helemaal nergens op.

Anoniem zei

dat stelletje mierenneukers verwachten dat overall dezelfde sfeer hangt. ik vind het ook niet altijd leuk die ziektes maat stoort mij total niet en soms vaak zelfs grappig. als sigsnor de reacties vanwege een paar randdebielen uitzet dan haal ik mijn link voortaan wel ergens anders vandaan. ik ga absoluut niet mee met zulke zogenaamd intelligente wezens die vinden dat zij de norm overall bepalen. dat is 1 van de redenen dat ik naar het buitenland ben vertrokken. Nederland die de hele wereld even gaat uitleggen hoe er geleefd dient te worden. veel meer walgelijk dan die paar 'rand-debielen' die ziektes gebruiken in hun woordenschat. goedluk

Antonio zei

@Anoniem 01-12-14 23:41

Jij maakt alles zwart of wit. En zo zit de wereld niet in elkaar. Als je het daar niet mee eens bent, dan ben je hoe dan ook hypocriet bezig door naar het buitenland te verhuizen. Of je bent verhuist en hebt je enigszins aangepast aan de lokale normen en waarden van dat land. Of je hebt lekker schijt aan de lokale normen en waarden en hangt nu dus de "intelligente Hollandse wezen" uit die de pipo's daar ff duidelijk aan het maken is hoe er geleefd moet worden.

Wat mij het meeste verbaast aan deze hele houding, en dan niet alleen die van jou, maar die van alle anderen randdebielen die simpelweg weigeren om zich maar ook een klein beetje aan te passen in hun denken en doen, is het totale onbesef van wat het gebruik van een woord als kanker doet bij iemand die er heel dicht bij gekomen is. De negatieve associaties en emoties die dat ene woordje kunnen opwekken doen er niet toe.

"Dat soort mierenneukers moeten daar maar mee leven zodat ik gewoon kan blijven zeggen wat ik wil. Want wat is nou makkelijker? Dat zij hun negatieve gedachtes en emoties fftjes negeren, of dat ik me een klein beetje aan pas?"

Maar goed, ik ben op dit moment veel walgelijker bezig blijkbaar.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link