04 november 2014


Gijp vertelt over beschuldigingen ex-vrouw, CL-rechten op RTL en het postuur van Jeroen Verhoeven (Voetbal International)

Fragmenten uit Voetbal International. René van der Gijp wil kort reageren op de beschuldigingen van zijn ex-vrouw. Ook zegt René van der Gijp dat hij eventueel bereid is mee te helpen om de Champions League rechten voor RTL binnen te halen en neemt hij het op voor FC Utrecht-doelman Jeroen Verhoeven.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.

Klik hier om de gehele uitzending van 3 november 2014 te bekijken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gijp heeft gelijk wat moet je er over zeggen?Alles wat je zegt valt toch verkeerd en het is 25jaar geleden hij heeft de beste beslissing ooit gemaakt.Verder wil iedereen het leven van hem leiden en merendeel van de NL mannen leeft fictief in een burka.Hij heeft een top contract met RTL afgesloten en heeft lekker veel centjes met zijn boek verdient.Zijn zoon een mooi huis gekocht en dat doet zeer bij zijn ex ja normaal ben je al je duurverdiende centjes kwijt met die kut wijven.Hij niet en dan nog zoeken ze een weg om je helemaal zwart te maken,daarom komen vrouwen van jupiter en mannen van mars....

Anoniem zei

Ik wil het slaan van vrouwen niet goedpraten, maar als je na zo'n incident trouwt met een man dan scheelt er iets met jou of dan vond je het niet erg. Het incident vond plaats in 1987, op een feest ter ere van 50 jaar De Kuip. Pas in 1988 trouwden ze. Dan moet je 25 jaar later niet met een boekje op de markt komen omdat je ex-man plots een bekende voetbalanalist is.

Anoniem zei

Wanneer Gijp binnen 2 minuten 6 keer zegt dat het hem niet raakt, begrijpt ieder mens dat het omgekeerde waar is. Hoe dan ook, feit blijft wel dat je een godsgruwelijk kutwijf bent als je tegen betaling prive-ruzies openbaar gaat maken. Zum kotsen!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link