09 augustus 2014


Wilfred Genee over het nieuwe seizoen van Voetbal International (RTL Boulevard)

Wilfred Genee was gisteren (8 augustus 2014) te zien in RTL Boulevard, waar hij sprak over de start van het nieuwe seizoen van Voetbal International die maandag begint. Ook kwam de afloop van de ruzie tussen Johan Derksen en René van der Gijp te sprake.


Het item in RTL Boulevard is hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) te bekijken.

Of bekijk het fragment hieronder:


Klik hier voor meer items uit RTL Boulevard.


14 opmerkingen:

Kanye West zei

VI kan niet "terug naar de basis". VI was vroeger leuk omdat er een beperkt publiek naar keek en het programma vooral over voetbal ging, juist daardoor waren de momenten dat het even niet over voetbal ging grappig.

VI heeft nu een breder publiek waardoor het veel minder over voetbal gaat, en ook door het hogere salaris van de heren interesseert het ze geen zak meer wat er precies besproken wordt.

Daarom weg met dit kankerprogramma.

Anoniem zei

Moet je dat woord in die laatste zin nou perse gebruiken? randdebiel dat je bent.

Anoniem zei

wat mij altijd opvalt naast de nodige vulgariteit, is dat veel mensen die deze site bezoeken, geen fan zijn van het programma. Waarom gaan jullie lekker iemand anders vervelen..

Anoniem zei

@09-08-14 23:27

Wij reageren gewoon op wat we zien.
Als het goed is is het goed en als het kut is is het kut. VI Oranje van 2010 was top en VI Oranje van 2014 was ver beneden elk niveau. Moeten we dan hier komen en allemaal de polonaise lopen omdat we zogenaamd fan van een programma zijn? Een programma dat al lang niet meer bestaat in de vorm waarin het ooit begon. Een programma waarin de presentator en (vaste) gasten een stuitende hypocrisie, zuurtegraad en ego bereikt hebben die alle perken te buiten gaat?

Loop jij maar lekker met oogkleppen door het leven, ik bekijk liever de realiteit.


Anoniem zei

Word niks meer...

Anoniem zei

Fantastisch man!

Anoniem zei

Iemand die het woord kanker gebruikt kan ik niet serieus nemen.

Anoniem zei

Pizza


Lekker toch ?

Anoniem zei

ik vind het eerlijk gezegd schandalig hoe er door de meeste mensen hier wordt gesproken over vi. derksen en van der gijp hebben welliswaar total geen verstand van voetbal, daar kunnen ze nu eenmaal niets aan doen, maar de uitzendingen zijn wel altijd van een heel hood niveau qua amusementswaarde en humor en wat Wilfred doet is ook echt niet zo makkelijk als iedereen denkt, 90 minute alles aan elkaar praten. moet je eens kijken naar studio voetbal, dat is het normale niveau van een voetbalpraatprogramma , zo zie je het ook in het buitenland, zonder enige humor en helemaal niet leuk om te kijken. ik heb altijd een fijne avond als ik vi kijk en dat is gwn heel knap van de heren dat ze zo veel mensen 2 keer per week blij kunnen maken.

Anoniem zei

daarbij moet ook nog worden gezegd dat ze het vorig jaar het hele seizoen zonder beelden hebben moeten doen, echt bijna onmogelijk om er dan nog zo een topshow van te maken

Anoniem zei

In de woorden homoseksueel en homoseksualiteit zit het woord homoseks, en daarom is dat fout.

Anoniem zei

Hey Konjo West let ff op je taal gebruik komt wat minder primitief over.... Oh en nog iets ieder z'n eigen, ja toch? Pannekoek...

Anoniem zei

@10-08-14 19:52

Mijn dank, U verwoordt exact mijn gedachte..

obat herbal untuk mengobati ejakulasi dini zei

hello,, i'm just visit,, have a nice day :D

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link