10 mei 2012


De Gebroeders Ko balen van Johan Derksen en Wilfred Genee

De Gebroeders Ko zijn niet blij met de EK-single 'Nederland Is Helemaal Oranje' van Johan Derksen en Wilfred Genee. Volgens het muzikale duo is er sprake van oneerlijke concurrentie. "Waarom moeten zij nou zo nodig een EK-single opnemen?", aldus Ton Koopmans, één van de twee gebroeders, tegenover Omroep Brabant.

Het feestduo heeft zelf ook een single uitgebracht, 'Oranje Spingt', maar die zou erg te lijden hebben onder de enorme media-aandacht voor de EK-single van het duo Derksen en Genee. "Die single hoor je nu opeens overal en dat zit ons in de weg", aldus Ton Koopmans. "Dit is concurrentie uit onverwachte hoek", valt broer Gerard Koopmans hem bij. "En ook oneerlijke concurrentie. Zij hebben Hilversum in hun binnenzak en die stations draaien daarom hun hit wel en die van ons niet."

De single van Derksen en Genee stond vorige week al op plaats tien van de Single Top 100, maar toch denken De Gebroeders Ko aan het langste eind te gaan trekken. "Wij hebben een oranjesingle gemaakt. Bij ons gaat het over het oranjefeest en zit er geen woord over voetbal bij. Daarom kunnen wij wel heel de zomer mee, ook tijdens de Olympische Spelen. En dan hoor je niemand meer over die single van Voetbal International."


34 opmerkingen:

Anoniem zei

Dus die kabouters beslissen wanneer er een single mag worden opgenomen???

Anoniem zei

Huilie huilie

Anoniem zei

Nou ik heb even geluisterd, doe mij dan maar de Helden van Oranje ;-)

Anoniem zei

"Zij hebben Hilversum in hun binnenzak en die stations draaien daarom hun hit wel en die van ons niet."
Misschien dat iemand ze uit de droom kan helpen? Zonder Derksen en Genee draaien de stations hun 'hit' ook niet.

muziekfreak zei

Boycotten die Gebroeders Ko, lekker onvolwassen gedrag ook

Anoniem zei

Wat een kinderachtig gedoe zeg.
De Gebroeders Calimero zou een betere naam voor hun zijn.

johannes_vermeer zei

'De maandagmiddag deadline' is van een dergelijk niveau, daar kunnen de gebroeders Ko in hun dromen nog niet aan tippen.

Anoniem zei

Die kobolden mogen dan niks voorstellen dat singeltje van Derksen en Genee kan ook meteen de vuilnisbak in. Allemaal vette bagger.

Anoniem zei

haha slim van de kootjes !!! zo,n relletje is toch weer publiciteit.....hahahahahahah

Anoniem zei

Hopelijk wordt er in de volgende uitzending van VI hier aandacht aan besteed, kan niet wachten op Johan's ongezouten mening hierover.

Anoniem zei

Hahaha huilerts

Anoniem zei

Boycot de Gebroeders Ko

Anoniem zei

Dit bewijst toch het gelijk van die ouwe bromsnor. Iedere bamiblok kan met een single in het tokkie genre uitkomen en onmiddelijk een hit scoren. Beetje zielig van de gebroeders kokosnoot om hierover te vallen. Het hele publiciteitsverhaal is ook grote bullshit. Al zou RTL een gigantische publiciteitscampagne lanceren, als het nummer van die uitgerangeerde karaokezanger en publiciteitsgeile bromsnor niet goed valt in tokkiekringen sterft het toch wel snel uit.
Wellicht zouden de gebroeders kokosnoot eens bij zichzelf te rade moeten gaan en moeten constateren dat iedere C-artiest met dit soort tokkiemuziek een hit kan scoren. Op zich niets mis mee, maar stop eens met dit zielige gejank.

Anoniem zei

Waarom zingen zij dan? Er zijn veel betere artiesten. Zo verneuken zij het voor de rest.
Wat een bullshit zeg.

Anoniem zei

tja, genieën die liederen produceren als "toet toet toeter op mijn waterscooter" en "ik heb een heli heli heli helikopter" moet je natuurlijk wel even serieus nemen en daar eens even goed over gaan praten...

Anoniem zei

Waarom moeten doe gebroeders ko(Geen idee wie het zijn)nou zo nodig een EK-single opnemen? Klinken een beetje als 2 kleine kinderen die boos zijn omdat mama aandacht heeft voor het nieuwe kindje.

Anoniem zei

Gebroeders sukkel & sukkel.

Anoniem zei

Haha, van Johan Derksen en Genee klinkt veel beter. Gelukkig hebben de Gebroeders Ko ook recht van spreken met hun 'gejatte' nummers op een melodie en alles van een ander.

Anoniem zei

Ik vind het wel een gezellig nummer, maar vind dat van Derksen ook best leuk, van mij mogen ze allemaal mee doen. Heb het interview gezien over dit stuk, maar dit stuk is toch wel een heel stuk opgeblazen met de werkelijke reactie van de gebroeders. En dat ze zoveel coveren, valt ook wel mee, want ze hebben ook veel zelfgeschreven nummers, zoals zeer bekend: schatje mag ik je foto. Maar gun het ze allemaal hoor.

Anoniem zei

Laat gaan die onzin joh!

Anoniem zei

Wat een huilie huilie.

johann zei

jongens die gezusters ko proberen zo mooi te liften met geennee en dreksen gratis reclame voor de gezusters ko en hun nummertje een ding moeten we hun na geven een slimme zet van de dames ko

Anoniem zei

Schatje mag ik je foto?? Dat is een nummer van Rogier van Oosterhout!Vond dat altijd een geschikt nummer totdat ik het uit de strotten van de gebroeders Co hoorde. Kan me geen nummer van de gebroeders co voor de geest halen dat niet gecoverd is! Dan zijn ze bang voor concurrentie?!?! lijkt me onmogelijk,het nummer van de twee VI mannen is geen cover! Gebroeders Co doe niet zo zielig,zet de radio aan en luister er goed naar! Misschien horen jullie een lekkere melodie die jullie kunnen coveren met kinderachtige teksten........

Anoniem zei

Bij het nummer van Derksen en Genee is de tekst niet gecoverd, maar wel de melodie.

Anoniem zei

Nee hoor, Schatje mag ik je foto is toch echt van de Gebroeders Ko zelf. Zij zijn de eigenaar en de songwriters van dat lied, en Rogier heeft dat mogen zingen. En ze hebben echt wel een heleboel nummers die niet gecoverd zijn. Maar goed, ieder zijn mening.

Unknown zei

Moet je dat liedje van die Gebroeders Ko nou horen. Zelfs de single van Derksen en Genee is beter.

Anoniem zei

"waarom moeten ze nou zo nodig een EK single opnemen"? Ik heb de video op youtube gekeken, maar vlg mij wordt dit helemaal niet gezegd, er wordt naar hun mening gevraagd en ze zeggen eigenlijk alleen maar dat ze het jammer vinden, maarja... het is toch weer een mooie publiciteitsstunt!!! hahahaha

Anoniem zei

Het artikel komt wat Calimero-achtiger over dan het echte interview. Zal wel bij journalistiek horen, maar is een beetje jammer.
Er is plek genoeg voor meerdere EK-nummers! Laten we zelf ook niet te kinderachtig doen... Er is in beide nummers een hoop tijd en werk gestoken.
En eerlijk is eerlijk: het nummer van Johan en Wilfred is nou ook niet bepaald geweldig.

Anoniem zei

@11-05-12 12:27
Flikker op Ko. Er is geen plek voor die rotzooi van jou en je maat.

Thijs zei

Volgens mij is er helemaal geen probleem, want dat nummer van de dames Ko heeft een totaal andere doelgroep, namelijk 5 tot 12 jarigen. Wat een drama!

Anoniem zei

Waarom de gebroeders Ko boos zijn, is het feit dat het voor de gebroeders Ko hun inkomen wordt aangetast, terwijl Gene en Derksen bij VI hun geld verdienen. Kortom, ze pakken hun inkomens af.

Onderkruipsel zei

Uitstekende PR van de gebroeders Ko!

Anoniem zei

Ik vind het allemaal bullshit en de gebroeders ko vind ik toch veel beter dan die andere

Anoniem zei

Gebroeders Homo.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link