13 juli 2013


Wilfred Genee: 'Door het vaderschap ben ik een mindere presentator geworden'

Wilfred Genee vindt dat hij de afgelopen jaren een minder goede presentator is geworden. Dat heeft alles volgens de Voetbal International presentator te maken met het vaderschap. 'Sinds ik vader ben, ben ik als presentator 10 procent minder goed geworden. 'Dat ene vrije uur thuis besteed ik niet meer aan het lezen over voetbal, maar aan het spelen met m'n dochter. Dat geeft zo veel meer voldoening', aldus Wilfred Genee in het AD.

Ook vindt Wilfred Genee zichzelf qua persoonlijkheid veranderd. 'Nu ik vader ben, ben ik veel minder bezig met grote kwesties als 'wie ben ik' en 'waar ga ik naartoe'. Nu ben ik vooral bezig een goede vader te zijn.'

Toch is Wilfred Genee te spreken over het vaderschap. 'Het is veel leuker dan ik had gehoopt. Natuurlijk is kinderen krijgen niet alleen een roze wolk, maar dat vergeet ik makkelijk als ik die kleine man dan in z'n ledikantje van huilbui naar schaterlach zie gaan.'

Wilfred Genee is getrouwd met Lili Pirayesh en heeft twee kinderen, Feline (bijna 4) en Timothy (10 maanden)


17 opmerkingen:

Anoniem zei

Genee luister jongen,jij bent nooit een goede presentator geweest.Je weet helemaal niks van voetbal en laat staan van wielrennen.Je zit aan tafel en weet van niks,ja achterbaks dat ben je wel.Hoeveel geld heeft Veenstra jouw onder tafel betaald?Om Derksen aan te vallen.Denk je echt dat dat nooit uitkomt???

Anoniem zei

Ik vind dat er bij Genee al jaren geen progressie in zit. Hij wordt niet beter, hij krijgt ook niet wat meer diepgang, hij gaat geen betere vragen stellen.

Hij zal altijd gewoon een middelmatige presentator blijven.

Anoniem zei

Genee is het minste probleem van VI

Anoniem zei

Genee een prima presentator. Mensen, niet zo zitten zeuren. Het is een vak en hij doet het goed! Juiste mix, alleen zijn grappen zijn altijd wat minder....

Anoniem zei

Ik vind Genee geweldig, hij stelt vragen aan de mensen aan tafel en gaat daarna achterover leunen, sms'jes lezen of de mails doorlezen. Geen enkel andere presentator doet dat.

Ook als Genee plots in beeld komt of als er iets mis gaat achter de schermen weet hij het op een grappige wijze te relativeren.

Wilfred, ga zo door jongen.

Anoniem zei

Genee staat op eenzame hoogte. Hij is in het AD wat overdreven kritisch op zichzelf. Hij is nog steeds op de hoogte en dient de Snor van repliek zoals niemand anders kan/durft. Ga zo door Genee.

Anoniem zei

Nou duidelijk mensen hier op forum,die geen enkel benul hebben van wat je tot een goed presentator maakt.Hij weet helemaal niks,kan geen filmpje inleiden.Leest alles van een blaadje,weet niet of er lucht of zand in een bal zit.Weet niks van wielrennen,laat mensen niet uitpraten.Gaat achter de rug om van andere eigen journalistiek doen.Faalt daar gigantisch in.Veenstra zijn maatje die hem betaalde is weg.Gaat achterover hangen kijkt op telefoon en naar PC en is dan heel de draad kwijt.Mensen aan tafel ergeren zich daaraan want hij gaat dan weer over tot iets anders.

Anoniem zei

Wat de Snor ook altijd zegt. Genee is de beste presentator van Nederland

Anoniem zei

okay mr Anoniem a.k.a J Derksen

edadking zei

Voor vi is genee de beste presentator die je kunt wensen, verzin een presentator die beter bij vi zou passen, geen

Alex zei

@Edadking Het is logisch dat er niemand valt te verzinnen die beter bij VI past, omdat hij 'onderdeel is van'. Het programma is niet: Derksen, Van der Gijp en gast met een presentator erbij geplakt. VI is VI omdat Genee er ook bij zit.

Overigens is Wilfred Genee misschien niet de beste presentator, maar hij zorgt door zijn gedrag wel voor leuke televisie. En bij RTL is dat grotendeels het doel, amuseren.

Anoniem zei

Voor VI is hij geschikt, dat wil ik wel toegeven.

Maar voor elk ander programma lijkt hij ongeschikt, en daarom vind ik hem per saldo toch een zeer matige presentator.

Zodra hij over politiek of maatschappelijke onderwerpen praat of iemand een vraag stelt, wordt het al snel pijnlijk om naar te kijken. Hij heeft de diepgang van een roeiboot.

Anoniem zei

Die Genee mag ech kapotvallen van mijn.

fw zei

wat een gezeik over genee
hier heb ik zo'n hekel aan
als je hem nie mag laat die vage comentaren dan weg
alsof iemand anders het beter kan dan hij ??

hij mag van mij elk programma presenteren wa er op tv is
hij is lekker spontaan leest zijn eigen redelijk in over onderwerpen en het levert heerlijke tv op
beter dan zo'n jack van gelder aan wie ik me wel eens dood lig te ergeren

geneeeeeee ga zo door !!!

Anoniem zei

Genee ken niksssssssssssss.

Anoniem zei

Ik ben beter dan Genee.

Anoniem zei

ja gelijk hebben jullie genee wil scoren over
de rug van een ander,een goed gesprek kan hij
niet voeren.hij is jaloers op hans kraai die
en johan zijn eerlijk.
genee fiets eens een avond mee dan weet je
misschien waar je over praat.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link