10 juni 2013


Johan Boskamp: 'Er is duidelijk iets kapot tussen Johan Derksen en Wilfred Genee' (Playboy)

Johan Boskamp heeft voor de Playboy editie van deze maand een groot interview gegeven. Daarin sprak hij voor het eerst over de ruzie die gaande is tussen Wilfred Genee en Johan Derksen. 'Ik vind de situatie zwaar klote, dat moet ik eerlijk bekennen. Er is duidelijk iets kapot tussen die twee.'

'Voorheen kwam er meteen een reactie van Johan als Wilfred met een stekelige opmerking kwam. Nu zie je dat ze allebei een beetje opletten met wat ze zeggen, om de zaak niet op de spits te drijven. Dat vind ik jammer, al moet ik zeggen dat ze hun ruzie fantastisch weten te camoufleren als de camera's draaien. Toch wordt het tijd dat alles weer in orde komt. Dat zal de spontaniteit van het programma ten goede komen. De ruzie moet gewoon bijgelegd worden, het zijn beide volwassen mannen', aldus Johan Boskamp in Playboy.

Ook de bamihapjes kwamen ter sprake. 'Ik kan niet zonder bamihapjes, dat kan ik moeilijk ontkennen. In België weet ik precies de schaarse plekken te vinden. En in Nederland moet ik er van mezelf altijd eentje uit zo'n automaat trekken. Van de week kwam ik terug uit München. Net over de Nederlandse grens bij Heerlen heb ik snel mijn auto aan de kant gezet. Ik zag een bamihapje en dacht: die is voor mij!'

Opvallend genoeg blijkt Johan Boskamp nog nooit een druppel alcohol te hebben gedronken. Ik heb nog nooit een druppel alcohol gedronken, dat heeft alles met mijn jeugd te maken. Als klein jongetje moest ik mijn opa elke zondag uit het café halen. Hij werkte zich de hele week kapot en deed op zondag aan duivensport. Die zondagen eindigden altijd in het café waar hij de duivenring moest neerzetten en de prijzen werden verdeeld. Dan kwam hij maar niet thuis en zei mijn moeder tegen me dat we opa gingen halen. Steeds als we het café binnenkwamen, bleek hij helemaal lazarus. Moesten we hem wéér naar huis slepen. Daar werd ik gek van. Mijn vader en moeder hebben ook nog nooit alcohol gedronken, ik heb dat ook van hen meegekregen. En ik heb dat weer doorgegeven aan mijn kinderen. Die hebben ook nog nooit een druppel aangeraakt.


7 opmerkingen:

Bamihapje zei

Derksen is veel te voorzichtig geworden, maar dat was bij VI Oranje vorig jaar ook al. Rond 2009/2010 en daarvoor was Derksen veel scherper.

Hij wordt gewoon te oud denk ik, jammer.

Anoniem zei

beter verslaafd zijn aan Bamihapjes dan aan alcohol..

Leuk man

Arnold zei

Wereldgozert

Anoniem zei

misschien toch beter wat alcohol drinken dan al die bamihapjes inderdaad.

Anoniem zei

Een leven zonder alcohol,nee daar moet ik niet aan denken.Ik haalde elk weekend mijn vader straal bezopen uit de kroeg,maar dat heeft me niet van weerhouden om zelf ook af en toe flink te zuipen.Lekker man.

Anoniem zei

@Anoniem 15-06-13 10:26

Loser

Anoniem zei

Loser? Jij bent ook z'n AA aanhanger zeker?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link