30 april 2013


Uitzending Voetbal International van 29-04-2013 trekt 464.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 29 april 2013 (hier terug te zien) heeft 464.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 6,5 procent). Daarmee eindigde het programma op de 22e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 19 maart 2012 met 997.000 kijkers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

alle VI-filmpjes op youtube doen het weer

Anoniem zei

De mijlpaal van 1 miljoen moet gehaald worden dit seizoen...

frankfaas zei

Man,leuk toch,niet dan,ja toch? Super gasten zijn het. Op naar de mega kijkers. Ik moet altijd zo lachen om Johan D.B.v, de ene week deugt er geen hout van van Bommel en 2 weken later vindt ie het een kanjer. Dat vind ik nou relativeren, zo hoor je voetbal te benaderen,met een knipoog.

Anoniem zei

Niet verrassend de lage kijkcijfers voor een maandag show, ik neem aan dat de meeste mensen buiten de deur waren.

Anoniem zei

stevige val in kijkcijfers.

Mensen zijn duidelijk klaar met dat ouwe lullen gezwam.

Opdoeken die handel

Michael zei

Wat een onzin, VI heeft moeten concurreren met shows omtrent het Koningshuis die normaal nooit op maandag worden uitgezonden. Nogmaals, zoals al vaker gezegd, als het je niet bevalt kijk je toch niet? Reageer dan ook niet als een anonieme lafaard op een fansite.

Anoniem zei

het was fucking koninginnenacht en de vrijmarkten de avond voor de komingsdag etc etc logisch deze kijkcijfers was geweldige show 1 vd beste!

Anoniem zei

het komt gewoon door die Kieft, met zn pelgrimscode, waardoor mensen wegzappen

Anoniem zei

Normaal zit maandag op bijna 1 miljoen,maar nu omtrent het koningshuis.Ja dan gaat het niet op en kijken de mensen terug.VI is nog nooit zoveel gedownload.Rond de 3 miljoen,tel die bij de kijkers op.

Anoniem zei

precies, wat had men dan verwacht afgelopen maandag? Niet meer dan logisch, en de kijkcijfers zullen komende maandagen weer zitten waar ze altijd zitten, of toch eindelijk 1x boven de miljoen... moet lukken!

Anoniem zei

Gaat zeker een keer lukken...

Anoniem zei

Betwijfel of het dit seizoen nog gaat lukken. Wellicht komende maandag als Ajakkes kampioen wordt, maar aan de andere kant zag je dit al weken aankomen. Niet specifiek een reden om naar VI te kijken dus. Maar wellicht verliest Ajakkes of onstaat er vanavond weer een nieuwe Sneijder rel en het miljoen is zo doorbroken. Blijft toch koffiedik kijken.

Anoniem zei

Ja Hansie komt Maandag,dus word zeker miljoentje of 2.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link