14 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (vr 13-07-2012)

Wilfred Genee, Gert Jakobs en Danny Nelissen zijn tijdens de Tour de France iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 13 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Johan Derksen, Mark Tuitert, Erik Dijkstra, Wytse van der Goot, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


17 opmerkingen:

Gilfred Wenee zei

Jaahahaaaa! Hij is er weer! Bedankt weer voor de link! Jahaaaha! En?! Hebben we weer hi-la-ri-sche fotos en filmpjes van fans en renners die uhh... die... net weerrrr ff een mindere dag hadden... laten we zo maar zeggen? We gaan het zo beleven hier hoor! Jahaaha! Misschien ook weer het filmpje van Blatter? Jaaaahaaha! Dat blijft allemaal nieuw, mensen!

Rob Roermond zei

mooie anekdote van gert deze uitzending. gert komt uit de kast vind ik wel erg slecht item.

Anoniem zei

bedankt

@ Rob Roermond het item heet Gert komt uit de KAS niet uit de KAST.

Rob Emmen zei

Hahah die Rob

Rob Emmen zei

Altijd lekker 5 MBps download snelheid met die mp4 links.

Rob Bi Ronalds Emmen zei

Pakt nog ff een koud biertje en wat chips toch ff kijken Johan is er ook :D

Anoniem zei

dit programma is een verademing ivgl met de grote Mart Smeets Show! wat een kwal... en het is ook duidelijk dat Mart het niet over Van den Broeck wil hebben...jaloers menneke

Anoniem zei

Lekkere uitzending. Overigens ik hoorde vanochtend dat de gasten bij Mart in een hele grote hotelkamer zitten. Bolle Mart antwoorde ja de NOS heeft toch geld zat. Bedoelde hij cynisisch maar kwam toch behoorlijk arrogant uit zijn strot.

Rob Emmer-Compascuum zei

Mart brengt tenminste Frankrijk je huiskamer in, en weet met zijn expertise een prachtig programma te maken met een glaasje wijn erbij. Wat dat betreft vind ik Tour du Jour een stuk amateuristischer door een gebrek aan kennis bij de presentator. En al de commerciële activiteiten zijn tenenkrommend, al is dit natuurlijk nodig om de uitzending mogelijk te maken.

Anoniem zei

@Rob namaak 14-07-12 10:04
Met 100% geld van de belasting betaler duwen ze zich vol en reserveren de beste hotels in de buurt.
Je snapt zeker niet dat die commerciele activiteiten nodig zijn om het programma te financieren. Wat normaal is vind ik en ook de toekomst is. Dat is ook 1 van de redenen dat de commerciele zenders gewoon in NL televisie maken. Frankrijk in je woonkamer halen kan mij getsolen worden.

Rob Namaak zei

Rob Amsterdam,

Als je goed leest zeg ik juist dat, ondanks dat ik er een hekel aan heb, de commerciële activiteiten nodig zijn om de uitzending mogelijk te maken.

Helaas denk ik dat je niveau van lezen ook jouw algehele niveau is, en geef je verder niet om de charme van Frankrijk, de sfeerbeelden, de expertise van Mart en gasten die wat te vertellen hebben. Voor jou moet ook de Tour weer een Cora van Mora bitterballenfeest zijn met bier en polonaise, Dries Roelvink en gasten als Ben van de Burg. Zonde, maar een typisch Nederlandse smakeloze houding die jou niet verweten kan worden.

Anoniem zei

@Rob Namaak
Mooi eh en dan als een verzuurde betweter die zich verheven voelt boven anderen gal spuwen. Dit forum is een fanzone voor TdJ en VI en jij zit hier af te geven. Zeer smakeloos inderdaad.

Anoniem zei

@Rob Amsterdam
Nee, jij voelt je kennelijk minder dan anderen, dat zal je Amsterdamse minderwaardigheidscomplex wel zijn.

En nu bepaal jij ook al zeker dat men in een fanzone geen kritisch geluid mag laten horen?

Zielig menneke dat je bent.

Salman Khawaja zei

Eigenlijk al triest dat meningen in pseudo's gegeven worden, maar elke keer de twee zenders (en programma en formule) te gaan analyseren is zo stom. Dus houdt beide ermee of begin een webblog voor jezelf om je gelijk te halen voor je analyses. En vraag de NOS als dit nog niet is geregeld een forum op te starten om net als de VIOranje en TDJ fans in plezierige omgeving met opbouwende kritiek kunnen schrijven.

Rob Amsterdam zei

leuk man! Veel naamgenoten hier. haha

Rob Maastricht zei

hahaha viel mij ook al op

Anoniem zei

@Rob Namaak

Erg leuk voor je dat jouw niveau hoger is dan dat van de TdJ-kijker. Gefeliciteerd en bedankt dat je ons dat geleerd hebt. Ga nu maar weer weg, zure henk.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link