14 juli 2012


Uitzending Tour du Jour van 13-07-2012 trekt 633.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van vrijdag 13 juli 2012 (hier terug te zien) heeft 633.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 14,3 procent). Daarmee eindigde het programma op de 18e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is tijdens de Tour de France iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending van dit seizoen is die van vrijdag 6 juli 2012 met 700.000 kijkers. Gemiddeld trekt Tour du Jour 619.500 kijkers per keer.

Het programma De Avondetappe van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 885.000 belangstellenden (marktaandeel: 21,7 procent). Gemiddeld trekt dat programma 874.143 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


5 opmerkingen:

Onderkruipsel zei

Ik denk dat het tijd wordt voor het programma om weer naar RTL7 te verhuizen.
En als je een beetje verstandig bent, dan deblokkeer je de fragmenten op YouTube. Het moet toch duidelijk zijn dat dit soort in&in-zie-li-ge acties alleen maar averechts werken.
Gijp snapt dit.

CrazyDJ07 zei

Naja, het blijft een vermakelijk programma maar het gebruikelijke half uurtje waar de rabobank afgeslacht wordt, wordt nu toch wel vervelend hoor.
Kritisch zijn mag, maar het wordt nu allemaal wel zwaar overdreven.
Iedere dag wordt er hetzelfde gezegd terwijl er nog genoeg andere onderwerpen zijn om over te praten.
Daarin vind ik Wilfred dan ook te veel doordraaien, ik heb hem nooit echt irritant gevonden maar langzaamaan wordt hij dat wel...

Rob Oudkerk zei

met deze cijfers (600k of meer) zijn ze gewoon tevreden bij RTL hoor...ze snappen ook wel dat voetbal hoger ekijkcijfers trekt dan de tour de france.

Anoniem zei

Ik was blij dat Johan er weer zat. Eergisteren was het behoorlijk slap, Danny en Gert met hun fluwelen handschoenen.

Met Johan wordt er tenminste de vinger op de zere plek gezet, de falende Rabo's

Rob Stompetoren zei

@Rob Amsterdam
Wat is dan de toegevoegde waarde van Johan? Elke keer als hij daar zit zegt hij precies hetzelfde.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link