18 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (di 17-07-2012)

Wilfred Genee, Gert Jakobs en Danny Nelissen zijn tijdens de Tour de France iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van dinsdag 17 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Johan Boskamp, Johan van der Velde, Erik Dijkstra, Wytse van der Goot, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


18 opmerkingen:

Rob uit Ghana zei

Leuk die Jan Boskamp! Altijd lachen met die gozert.

Rob Sexbierum zei

Dank voor de link, heb de eerste helft gemist i.v.m. het jaarlijkse koekhap festival hier in het dorp.

Anoniem zei

Hahaha heerlijke vent is die Jan Boskamp toch ook. Hahaha en elke keer weer erbij zeggen dat hij zo bruin is.

Rob Helsinki zei

leuke uitzending met Boskamp en die wielrenner mag ik ook wel

Anoniem zei

Altijd leuk met ome Jan. Toffe uitzending. Vind trouwens dat Eric en Wytse het geweldig doen.

Rob uit Amsterdam is homo zei

Leuke uitzending met een goede Boskamp.

Anoniem zei

Kolebnov? die ken ik niet ze :D Volgens mij is het Kolobnev :D

Rob Budapest zei

Die Jan Boskamp was bruin, niet normaal zeg! Geweldig die man, kan niet wachten tot VI als die daar weer eens aanschuift!

Rob Bukarest zei

Bedankt voor de mp4 !! Wanneer begint VI weer? Weet iemand dat?

SigaarSnor zei

Helaas weer de nodige puin moeten ruimen. Ik verzoek jullie nogmaals te stoppen met het gebagger (en het reageren erop).

SigaarSnor zei

@Rob Bukarest: Voetbal International is weer terug vanaf maandag 13 augustus.

Jeroen zei

Sinds een aantal maanden is de sfeer hier erg grimmig inderdaad. Misschien toch een idee om registreren te verplichten Sigaarsnor?

Jeroen zei

Rob Bukarest is fake

Anoniem zei

Jeroen


Inderdaad ben met je eens.het is door Rob Amsterdam gekomen die begon hier met politieke getinte reacties vaak extreme rechtse uitingen.jammer ik kwam vaak hier om uitzendingen de bekijken en daarna Sigaarsnor te bedanken maar sinds ons grote vriend Rob Amsterdam hier is komen nestelen is een soort jungle geworden waar iedereen elkaar beledigt.jammer

Jeroen zei

Lijkt mij sterk. Die Rob Amsterdam post niet vaak en als hij post is het vooral over TdJ en de concurrentie met Smeets.
Het is eerder denk ik een ettertje die gewoon vervelend wilt doen.

Nick zei

Beste Sigaarsnor, ik vind het best wel meevallen, in mijn ogen is het gewoon ordinaire voetbalpraat (die is nu eenmaal wat platter). De heren aan tafel van VI kunnen er anders ook wat van. En qua beledigen zijn ze aan tafel toch nog iets beter in dan hier haha.
Maargoed het is jou blog dus het is je goed recht om te doen wat jij wilt. Maar toch vind ik het humor, maar das mijn mening.
p.s verwijder alleen rasistische en politieke meningen, en laat de rest gaan joh. veel succes verder.

SigaarSnor zei

@Nick (en anderen): Platte praat vind ik prima, net als discussies over de uitzendingen (wat was er wel en niet leuk?). Het onderlinge gescheld en gekibbel over voornamelijk niet Tour du Jour- of Voetbal International-zaken is echter zeer storend.

Overigens ligt het probleem op dit moment niet meer zozeer bij Rob Amsterdam (hoewel ik het zeker niet eens ben met al zijn reacties), maar er is/zijn één of meer andere personen bezig om de boel te verzieken. Rob Amsterdam heeft zich op mijn verzoek al geregistreerd, dus zijn reacties zijn wat dat betreft nu goed te herkennen.

Instellen dat registratie voortaan voor iedereen verplicht is zou kunnen, maar dat wil ik het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Er zijn de nodige mensen die incidenteel een reactie zullen willen plaatsen, maar verder geen zin hebben om daar heel veel moeite (lees: registratie) voor te doen. Bovendien kan er ook na registratie nog gewoon geklooid worden, zij het wat lastiger.

Het is een beetje zoals hooligans die gaan rellen tijdens een huldiging in de stad. Ik wil de 'huldiging' voorlopig nog maar op het Leidseplein laten plaatsvinden, maar als het echt niet anders kan moeten we binnenkort toch maar eens serieus over parkeerplaats P2 gaan nadenken...

Nick zei

Ik begrijp je volkomen. En heb er ook respect voor. Ik hou me dan ook aan de regels, wat ik voorheen trouwens ook deed, en hoop dat de andere het ook doen. Het is een leuke site en dat willen we zo houden. Keep up the good work.

greetz Nick

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link