14 mei 2012


Prijsvraag: Win het boek 'Gijp'

Deze week verschijnt het boek 'Gijp'. Over de jeugd, spelerscarrière, televisieloopbaan en levensvisie van René van der Gijp, inclusief zijn beste anekdotes. Het boek is geschreven door Michel van Egmond, eindredacteur van het televisieprogramma Voetbal International. Hij maakte de opkomst, neergang en wederopstanding van media-fenomeen René van der Gijp van nabij mee. Tussendoor aten ze wekelijks een uitsmijter en namen ze samen het leven door. Het circa 300 pagina's tellende boek geeft een impressie van de meest bewogen periode in het bestaan van Van der Gijp. Gaandeweg leert de lezer ook de andere kant kennen van Nederlands vrolijkste voetbalanalist.

Win één van de vijf exemplaren van 'Gijp'
SigaarSnor.blogspot.com mag vijf exemplaren van het boek weggeven! Wil jij hier kans op maken, geef dan antwoord op de volgende vraag: voor welke twee Zwitserse voetbalclubs speelde René van der Gijp? Stuur het juiste antwoord vóór zondag 27 mei om 23.59 uur naar SigaarSnor[at]hotmail.com o.v.v. 'Prijsvraag Gijp'. Uit alle goede inzendingen worden op 28 mei op basis van loting de vijf winnaars geselecteerd.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk initiatief.

Anoniem zei

Op goed geluk dan maar :)

Sander Bos zei

Lijkt me een mooi boek! Hopen dan maar... :D

Anoniem zei

MOOI

Sjorzzzzz zei

Tja die antw. die ik dacht heb ik gelijk al gegeven, en nu maar hopen dat ik een gesigneerd boejk win, René is zo'h lieverd, open goud eerlijk en zijn andere kant zou ik ook graag eens willen weten. ben gek ophet verhaal achter de mens...nu Knijp de Gijpvogel René dus. Nu zijn single bemachtigen, zodat hij met Derksen en de Gel-men bovenaan komen, hun hebben al goud, nu Gijpie

Anoniem zei

Is er al een trekking geweest?

SigaarSnor zei

@Anoniem 30-05-12 17:50: Ja, de winnaars hebben maandagmorgen een mail gekregen. Ik moet je dus helaas teleurstellen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link