02 april 2012


Uitzending Voetbal International (ma 02-04-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 2 april 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Thijs Slegers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


27 opmerkingen:

Anoniem zei

Laatste verhaal van gijp was lache

Anoniem zei

Bedankt SigaarSnor. Waar ik toch wel benieuwd naar ben is wat jij vindt van de uitzendingen met Willem van Hanegem. De meningen zijn zo verdeeld maar je hoort nooit iets van wat jij er van vindt.

Anoniem zei

Hans werd weer erg geforceerd geïrriteerd door de andere heren, het was wel duidelijk dat RTL er deze uitzending alles aan heeft gedaan om de 1.000.000 kijkers te behalen.

Ik snap ook niet echt wat die 3 oude wijven daar precies aan de bar deden, verder wel een vermakelijke uitzending.

Anoniem zei

geweldig dat de uitzendingen altijd zo snel beschikbaar zijn. zo kan ik vi ook in duitsland volgen. bedankt sigaarsnor!

Prince zei

Ik zou wel eens een uitzendig met Aad, Boskamp en Gijp willen zien. Puur over voetbal, zonder afzeiken. Mensen met diepere voetbalvisie, Derksen trapt alleen maar open deuren in.

Anoniem zei

@02-04-12 23:13
Hansie Kraaij Jr. heeft meer voetbalverstand dan Gijp, Derksen en Genee bij elkaar. Van die drie heeft Gijp nog het meeste verstand. Derksen heeft meer verstand van het voetbalwereldje. Genee heeft nergens verstand van.

prince zei

@02-04-12 23:13

Kraaij reken ik er ook zeker toe. t Lijkt me wel eens relaxt als t 90% over echt voetbal gaat, de diepe in; Maar dat zal wel weer kijkers kosten

Anoniem zei

De eerste 5/10 minuten was weer even jammer met geforceerd Hansie pesten. Je merkte ook al een beetje dat het publiek steeds meer sympathie voor Hansie krijgt. En dat Hansie op zijn beurt er steeds meer boven staat.


Daarna was het gewoon weer een topshow!

Anoniem zei

@03-04-12 00:14
Ben het met je eens verder een topshow. Wat deden die dikke vrouwen aan de bar?

Anoniem zei

voor de eerste van der gijp tegen johan derksen over cruijff, ben helemaal met gijp eens.die onzin van cruijff over de top van europa,dat haal je nooit want als een speler 21 is gaat ie voor de eerste best aanbieding weg dus wat johan zeg is onzin.er spelen 10 spelers op de eerste van ajax.
en over hansie hansie zeg ik niks meer want hij laat het zelf toe.als mensen je niet respecteren moet je het dwingen maar het zal wel met hans toestemming te maken hebben.

Anoniem zei

Goeie show. Johan een beetje te vaak leuk willen zijn. Hij wel leuk zijn maar niet te vaak.

Hassan

Anoniem zei

@Anoniem 02-04-12 22:51

SigaarSnor geeft/heeft nooit een mening ergens over. Hij is een soort Jack van Gelder.

Anoniem zei

Nou en

Anoniem zei

@ Anoniem 03-04-12 06:07

Dat begrijp ik, maar soms mag je toch wel lichtelijk je eigen mening door laten schemeren? Hij zei toch ook dat hij het beleid van RTL omtrend de youtube videos niet goed vond? Dus mag hij hier ook een mening over hebben. Hoeft hij niet te verkondigen, maar als je het niet vraagt hoor je sowieso niets.

SigaarSnor zei

@Anoniem 02-04-12 22:51: De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat het niet mijn favoriete uitzendingen zijn, maar ik vind ze ook weer niet zo verschrikkelijk als enkele anderen hier. René en Johan zorgen wel voor de grappen en grollen.

@Anoniem 03-04-12 06:07: Her en der geef ik wel degelijk mijn mening, maar inderdaad: ik strooi er niet mee. Dat is bewust. Mijn mening is niet zo 'rullevant', ik wil gewoon een leuk platform bieden aan de VI-fans.

Anoniem zei

De paardenlul kwam ook weer voorbij...Hans is inderdaad geforceerd geïrriteerd.

Anoniem zei

ben blij dat je een directe link hebt, want die rtlxl site begint me de keel uit te hangen, met die verschikkelijke silverlight plugin. Hij crasht constant bij mij.
Dus bedankt SigaarSnor!

Anoniem zei

@03-04-12 15:16
Als mp4 kun je ook makkelijker doorspoelen :). Zoals bij de Jupiler League en dat irritante item over amateurvoetbal. Ik heb nog liever de Gamma praatbox.

Anoniem zei

Kunnen ze die flauwekul met dat jasje gooien eens overslaan? Zo'n verschrikkelijke inmiddels oudbakken grap met een baard van hier tot Tokio.
Memorabele uitzending in die zin dat Van der Gijp voor de eerste keer sinds hij in het programma zit tegengas gaf aan Derksen. Verder is hij meestal te laf om stelling te nemen dus dat is opmerkelijk.
Ik kijk altijd via rtlxl site en spoel meteen door als mensen schijtlollig gaan doen of keihard om zichzelf gaan lachen. Werkt perfect en houdt de vaart erin!

Anoniem zei

"Goeie show. Johan een beetje te vaak leuk willen zijn. Hij wel leuk zijn maar niet te vaak.

Hassan"

Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands voordat je een reactie opschrijft.

Anoniem zei

@03-04-12 17:23
Jij hebt bij sommige uitzendingen dus alleen maar doorgespoeld :')

Anoniem zei

Ja, vooral als Gijpje vaak aan het woord was... Die uitzendingen waren bij mij in 10 minuten voorbij.

Anoniem zei

Gijp in de VI deze week
"Als dit Ajax de titel pakt, bewijst dat het ongelijk van Johan Cruijff" ik hoop dat die vrijdag lekker tegen Johan D ingaat!

Anoniem zei

Derksen valt nog liever dood neer dan dat hij ooit zijn ongelijk zal toegeven.

Anoniem zei

Wat ik wel een beetje jammer vind aan Johan is dat die altijd zegt aan deze poppenkast doe ik niet mee! Maar wel een cd opnemen en uitspraken doen waarvan je weet dat het makkelijk scoort. Mag wel wat vaker over voetbal gaan.Ik zeg doen is ook nog een voorbeeld. Die van knp was wel grappig. Ben nog steeds wel VI fan maar als je alle uitzendingen kijkt ja dan begin je soms aan dingen te ergeren.

Anoniem zei

Iemand die boezem gezien in het begin?
Meisje met rood truitje. Na de pauze was de inkijk weg!

Anoniem zei

Ja op 27:32

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link