22 juni 2012


Uitzending VI Oranje (do 21-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van donderdag 21 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Maarten van Rossem, Pascal Kamperman en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


58 opmerkingen:

Anoniem zei

http://iptv.rtl.nl/nettv/20120621221034_7a7e8dd972203fc08cb74d8f491a49bb.mp4

Anoniem zei

En veel gasten hier die het leuk vonden dat Maarten van Rossum te gast was... Het was de slechtste VI oranje van het seizoen.

Henk zei

Ik ben een van Rossem-fan, en heb genoten. Kan me wél heel goed voorstellen dat 90% van de kijkers dit een zaad-uitzending was, de overige mensen van 'buiten de voetballerij' hebben tenminste nog wat enthousiasme en vertragen het programma niet steeds. Vond het persoonlijk geweldig, maar dat was het niet.

Dave zei

Ja...Ik weet niet zo goed wat ik hier van vond, Johan die weer eens heel pissig werd was leuk. maar daar is alles ook mee gezegd.

Anoniem zei

Het was inderdaad de slechtste aflevering van het seizoen.

Ook ik had vooraf veel zin in Van Rossem in VI Oranje, maar wat bij hem begon als een soort leuke, vermakelijke tegendraadsheid, heeft Maarten nu veel te lang en te serieus doorgevoerd als soort van act, tot vervelens toe.

Anoniem zei

Zelfs voor veel Van Rossem-fans was dit een zaad-uitzending, niet in de laatste plaats vanwege hemzelf.

Anoniem zei

Wat is er met Gijpie aan de hand? Komt erg stil en geïrriteerd over. De reactie op Van Rossem was tekenend, zo zien we Gijpie nooit. Iemand als Van Rossem zie je ook nooit, maar hij komt al een aantal dagen erg geïrriteerd over. Weinig verhalen, veel tegen de rest in, discussies met Johan. Zien we eigenlijk nooit...

Anoniem zei

Valt wel mee hoor. Vond hem wel in vorm laatste tijd..

Anoniem zei

Ik ben het eens met 22-06-12 00:36. Ik vond het een heerlijke show, maar kan me goed voorstellen dat veel mensen het knap waardeloos vonden.

Anoniem zei

Was een rare show.

Renzo.

Anoniem zei

Gijpie is al dagen in topvorm. Prachtig hoe hij die vreselijke Van Rossem een koekje van eigen deeg gaf. Dat was hij niet gewend.


Die Van Rossem vindt niets aan programma leuk, kijkt geen voetbal, haat voetbaltv en toch gaat hij daar zitten? Dit keer was het geen belofte aan Johan die nog ingewilligd moest worden. Hij heeft de uitnodiging gewoon met volle verstand geaccepteerd.

Die man vond het trouwens onzin om over dingen te praten die toch al gebeurd zijn.

Dat zegt een historicus.

Gaan we trouwens nog een keer GEEN humorloze PvdA'ers krijgen? Van Rossem, Samsom, Plasterk.. Teveel van het goede.

Anoniem zei

hahahaha geweldig, zelden zo'n trein wrak op de tv gezien

Anoniem zei

Het mooiste was dat gijppie op zen teentjes werd getrapt toen maarten over t krantenstukje begon omdat het waardeloos was.
Gijppie gelijk zijn caberatiershow kapot gemaakt :D

Kev zei

toen Van Rossem er was met keje molenaar, was het geweldig. Maar vanavond....Dat was niet best.

Anoniem zei

Geweldig die Van Rossem

ik vind altijd grappig hoe Johan Derksen PVV en Wilder afkraakt hahaha

johannes_vermeer zei

Was toch grappig jongens, niet zo zuur allemaal, wat een enorme droogkloot die Van Rossem, niet normaal.

"Wat doe je als je 's ochtends wakker wordt?"
- Dan eet ik een banaan.

Zó droog, ongelofelijk.

En wie dit de slechtste aflevering noemt is niet goed bij z'n eikel, met die volkszanger Froger was toch helemaal niks aan jongens, Ferry waar heb je die ventjes vandaan gehaald?

Anoniem zei

Wat een held

ik ga altijd stuk bij Meneer Van Rossem

ik vond trouwens dat Van der gijp vrij respectloos was in sommige momenten.

ik vond Van Rossem vorige keer bij de reguliere uitzending beter.
maar het was een prima show veel info over nl elftal

Lammert Albertus zei

Ben een grote Maarten van Rossem fan...zijn Maarten magazine is ook geweldig interessant leesvoer .
RTL VI Oranje kijk ik niet meer..deze uitzending dus ook niet...omdat ik Derksen een hypocriet vind ..met amper modaal voetbalverstand...bejaarden testosteron geleuter.
Bert van Marwijk is volledig verantwoordelijk voor de Oranje ontsporing & Johan Derksen vz van de Bert vMarwijk fanclub..heeft Bert laten geloven / doen deluden dat hij een ware top bondscoach is...wat rechtstreeks invloed heeft op ons Egoland Oranje..de helft liep naast hun schoenen ..en Bert voorop .
En nu gaan we easy targets zoeken..Ibi Afellay ..Derksen heeft in Gouda niet zulke goede mocro ervaringen gehad..en dat merk je zo nog welus..Ibi is ook niet meer dan een subtopper ..maar JD zette Ibi ook mede op het paard en trapt er hem nu weer af...typisch Derksen.
Co Adriaanse zou perfect zijn ...vooral als Co voorgedragen wordt ...vol vertrouwen krijgt van alle voetbal groten & invloedrijken onzer natie!
Dan krijg je een kwiek creatief avountuurlijk verheffend Oranje 343

Anoniem zei

ja inderdaad drie maanden geleden riep Johan nog, ik hoop dat IBI fit is voor de EK want hij kan het verschil maken en nu is ie een speler die maar 20 minuten mee gedaan heeft in barca (wat trouwens waar is)
totaal twee verschillende verhalen.lolz

Tony zei

Wat je kon verwachten is uit gekomen.
Maarten v. Rossem die alles kapot relativeert en niets interessant vindt.
Droge opmerkingen kunnen leuk zijn, maar het was voornamelijk azijnzeikerij waar hij mee bezig was.
Heeft hij nog nooit van het woord 'nee' gehoord? Had hij moeten zeggen toen hij werd uitgenodigd. Duidelijk was dat v.d. Gijp er ook snel genoeg van had, en hem inderdaad een koekje van eigen deeg gaf.
Uitzending was sowieso niet best.
Hans Kraay die weer vaak luidruchtig en hysterisch was alsof hij een lijntje had gesnoven. Derksen die weer als vanouds een grote bek geeft tegen Kraay wat hij bij anderen nooit flikt. Alsof Derksen nooit onzin uitkraamt, zoals bij zijn maandenlange liefdesbrief aan Van Marwijk en Van Persie waar hij stelselmatig de feiten negeert.
Gelukkig is dat geslijm over Van Persie nu wel een beetje afgelopen. Zelfs Derksen kan nu niet meer bij Van Persie in zijn kont kruipen nu dat hij weet wat een rotte appel hij is bij Oranje.

Anoniem zei

heel erg zielig ventje die van rossum. aandachtzoeker over de rug van gijpie en derksen. derksen lulde nog met die lul mee, maar gijp ging er uiteraard strak tegenin!!!!!! wat denkt die pvda-debiel wel niet? alles afkraken zonder zelf grappig te zijn is niet leuk.

en dan morgen weer de volgende pvda'er.... pffffff tijdverspilling

Anoniem zei

ik ben de mp4 nog aan het downlooden, en ondertussen de reacties hier beetje lezen.Ben bij voorbaat al met de reageerders eens die het pvda-gehalte te hoog vinden

Anoniem zei

Wat een zaaduitzending.

Kan me de irritatie bij Gijp goed voorstellen.

Dr. LuL zei

jeetje, ik dacht dat W.van Hanegem erg was.
Maar dit was echt verschrikkelijk.

Je zou maar met zoiemand moeten leven.

Anoniem zei

Derksen heeft gelijk met zijn kritiek op Robben, Van Persie, of Affelay.

Ze kunnen allemaal het verschil maken, maar dat hebben ze niet gedaan. Waarom hebben ze dat niet gedaan? Klaarblijkelijk stonden hun ego's in de weg. Vooral met hun gedrag zijn Affelay en Van Persie, maar ook Van de Wiel rotte plekken in de groep.

Hij zegt niet dat ze niet kunnen voetballen, enkel dat hun gedrag waardeloos is.

Anoniem zei

Het kan Van der Gijp toch allemaal niks schelen? Waarom is hij dan geirriteerd over Van Rossem? En als het het allemaal niks kan schelen waarom was hij dan depressief? Blijkbaar kunnen hem dingen meer schelen dan hij toegeeft. Kortom die Van der Gijp speelt toneel en wel heel slecht. Waardeloze gast.

Anoniem zei

Je zou maar moeten leven met iemand die zich Dr. Lul noemt.

Anoniem zei

Maarten for president

had ik maar een professor als hem

Van Binsbergen zei

Ik vond de volgende aflevering beter.

Anoniem zei

Bek houden 9.04

johannes_vermeer zei

Misschien hoog PvdA gehalte omdat leden van de andere partijen afzeggen (Mark Rutte) of niet durven te komen? Over nagedacht mensen? En Van Rossem zat er niet in zijn hoedanigheid als PvdA'er.

Anoniem zei

Johan Derksen Anti PVV

mijn respect is voor de beste man allen maar toegenomen een van de weinige die dat TUIG clubje durft aan te pakken hulde.

Anoniem zei

Gijp is een autist die hard lacht om zijn eigen banale kwajongensgrappen. Dieptepunt blijft zijn 3 keiharde gespeelde vloeken zodat itempje over Bond tegen het Vloeken "leuk" kon worden ingeleid. Hij roept altijd 'laat lekker gaan', maar zelf kan-ie dat niet, anders was-ie niet zo vaak depressief. Hij kan zelf geen enkele verantwoordelijkheid aan, dan is het makkelijk trappen tegen mensen die wel ergens verantwoordelijkheid voor dragen.

Anoniem zei

Gijp is inderdaad een autist.

En een heel foute ook nog.

Anoniem zei

Ik snap niet dat men hier zo afgeeft op VD Gijp. Hij is de reden waarom er zoveel mensen kijken naar VI Oranje. Ieder mens heeft fouten, zo ook Vd Gijp, maar dat is toch een geweldige gozer?! Ik moet wel zeggen dat ik vind dat er wat weinig over voetbal inhoudelijk gepraat wordt. Hoeveel tijd hebben de heren nu besteed aan Tsjechie-Portugal? Misschien komt het omdat ze weinig beelden hebben, maar iets meer voetbal mag van mij wel.

Maar die Van Rossem (ben sowieso geen fan van hem) wat doet hij daar? Als je er allemaal geen zin in hebt en de zin er niet van inziet waarom ga je daar dan vrijwillig zitten? Of is het een act van hem en interesseerde hem het wel degelijk? Ik vind het een linkse, verzuurde man die toevallig van Onze Lieve Heer een hoog iq heeft gekregen. Laat Van Rossem zich liever bezighouden met waar hij goed in is: Amerikaanse geschiedenis! Schoenmaker blijf bij je leest!

johannes_vermeer zei

Ik pleit al tijden voor Emile Schelvis!

Anoniem zei

Gijp is een nare man met een grote bek over anderen terwijl hij zelf niks maar dan ook niks gepresteerd heeft. Hij heeft zijn talenten als voetballer te grabbel gegooid, heeft niks gewonnen, nam nooit enkele verantwoordelijkheid en doet net alsof hij overal schijt aan heeft. En dan wel anderen de maat nemen. Als hij zelf wordt aangepakt wordt hij chagrijnig. Typisch geval van een hypocriete zak.

Anoniem zei

Een grote act die van Rossem, vreselijk.

Anoniem zei

Klopt, Van Rossem hoeft niet meer terug te komen. Gijp ook niet. Schelvis erin.

Anoniem zei

Gijpie heeft altijd een act opgevoerd waarbij het allemaal niks kan schelen. Daar was niks mis mee. Alleen wanneer je dan helemaal in elkaar stort, kun je die act misschien beter achterwege laten. Hij blijft nu maar acteren dat het hem allemaal niks scheel, maar dit is totaal ongeloofwaardig. Ik snap die act ook niet zo goed en het is vrij irritant. Dat Nederland eruit is, is hem ook worst, zogenaamd. Ik heb het idee dat het voor mensen als hij juist mooi is dat Oranje doorgaat, juist door de stemming om hem heen en bij alle mensen. Dat Oranje hem mss geen reet boeit, dat kan, maar de vrolijkheid van anderen wel, en dan moet Oranje toch echt door.

Ik heb het ook wel een beetje gezien met zijn act.

Anoniem zei

Ik begrijp nog steeds de anti-Gijp stemming hier niet? Wat is nu werkelijk het probleem? En waarom zou het ene het andere uitsluiten? Ik snap dat het wat raar is na zijn depressie, maar opzich kan hij na zijn depressie toch weer zichzelf zijn, namelijk iemand die het niets boeit? Misschien is het wel een specifiek onderdeel in zijn leven geweest (familie?) waar hij grote moeite mee heeft, maar voor de rest helemaal niet.

Van Rossem mag wat mij betreft altijd flink worden aangepakt - daar is ie zelf ook niet vies van - en daarbij is/ was hij hoogleraar dus kan hij wel wat hebben....

Anoniem zei

Volgensmij zit er gewoon 3x iemand onder dezelfde naam iets negatiefs over vd gijp te posten.

Anoniem zei

Vd Gijp reageerde zeer gepikeerd na het "krantjes" moment, hij laat zich hier behoorlijk kennen. Qua intelligentie doet hij onder voor Van Rossem en probeert dit met platvloersheid te compenseren..

Dr.LUL zei

Anoniem 14:56

Sterker nog, diegene komt bij iedere uitzending hier terug om dezelfde stuk tekst te typen.
Over de verantwoordelijkheden van Gijp blablabla.
Maar wel elke avond er helemaal klaar voor zitten om VI te kijken terwijl er genoeg andere dingen op tv te zien zijn.

En de mensen die Schelvis terug willen zien. Ik heb het idee dat Wim v Hanegem in de plek van Schelvis is gekomen. Ik had zelf altijd een hekel aan Schelvis maar 10 x liever hem als die zeikerd.

Anoniem zei

@14:56
Daar lijkt het inderdaad wel op.
Wordt het niet eens tijd voor een verplichte gebruikersnaam/profiel o.i.d voor dit forum?
Nu is het lastig om in te schatten hoe iets leeft, omdat iemand inderdaad gewoon 3x iets negatiefs kan posten onder verschillende namen.

Anoniem zei

Dan ben je ook echt een mongol om gijp helemaal af te kraken.
Gijp heeft dit programma groot gemaakt kun je wel zeggen en die hier die negatieve reacties zet zal ook wel elke dag kijken.....

Gijp, Wilfred en Johan blijven gewoon 3 topgasten voor zo programma.

Kan je niemand anders voor invullen!!!

Anoniem zei

niveautje op dit forum

Anoniem zei

Gijp heeft z'n langste tijd gehad in VI.
Hij heeft het programma mede grootgemaakt, nu is het tijd voor anderen om aan te schuiven.

Gijp wordt voorspelbaar en berijdt altijd dezelfde stokpaardjes.

En dat ziekelijke gedweep met zijn vermeende unieke karakter en die persoonsverheerlijking rond hem komen me ook de strot uit.

Anoniem zei

Volgens mij komt hier steeds dezelfde persoon op dit forum om te zeggen:

"er komt hier steeds iemand 3 keer onder dezelfde naam iets negatiefs posten over Van der Gijp."

Dat bericht heb ik nu al minstens 80 keer gelezen! Heb je ook nog iets origineels te melden???

Anoniem zei

Luister, ik ben dat niet.
Ik heb in dit onderwerp 3 dingen geschreven over Gijp, de rest is niet van mij.

Anoniem zei

Daarom moeten er hier ook accounts komen.

Anoniem zei

Ik vond dat Johan zijn irritatie een beetje op Hansie Hansie afreageerde. Toen gijp een beetje leuk deed over Johan en Maarten gelijk daarna begint Johan te zeuren op hans. En met zijn ga jij de opstelling voor het Nederlands 11tal bepalen etc etc beetje hypocriet Johan. Jij meld elke avond hoe Bert eigelijk had moeten spelen. Jij maakt voor elk ek/wk ook een opstelling. Jij maakt voor elk seizoen ook een voorspelling wie er kampioen wordt

Anoniem zei

Gijp is gewoon goed.

Het format is 1,5 uur praten aan een tafel en dat elke dag, vind je het gek dat het dan niet altijd even sterk is. Ik denk dat er niet veel mensen zijn die uberhaupt één keer 1,5 uur interessant kunnen vullen.

Onderkruipsel zei

54 reacties en de beste bewaard voor het laatst. Van Rossum rules, die gaat verder waar Gijp stopt dus logisch dat die'm niet 'vat'. Met zoveel reacties was het blijkbaar een topaflevering.

Anoniem zei

@ 16:26

In de roos! En het is niet een beetje hypocriet, het is enorm hypocriet!

Anoniem zei

Dit is voor iedereen die loopt te zeiken op Gijp, Genee of Derksen: Als je hen niet leuk vindt, kijk dan niet! Kijk dan gewoon naar dat slaapverwekkende programma van Jack.

Anoniem zei

vi oranje = gijp.

die van rossem is neerbuigend, naar en vervelend. bah.

Anoniem zei

ik hoop dat die vd gijp dat strontvervelend aandachttrekkertje met zijn leugens en zijn grote bek eindelijk oprot.Ik heb nog nooit zo een kwal meegemaakt,wordt tijd dat hij weer een jaartje huilie huilie gaat doen.Het wordt tijd dat Johan en Wilfred hem eruit gooien,dat zielige ventje met zijn paardebek,wat een achterbakse kwal

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link