11 april 2012


Johan Derksen over zijn Marokkanen-opmerking (De Wereld Draait Door)

Johan Derksen was gisteren (10 april 2012) te zien in De Jakhalzen in De Wereld Draait Door. Hij werd er door Jakhals Erik Dijkstra ondervraagd over de opmerkingen die hij een dag eerder in Voetbal International maakte over Nederlands-Marokkaanse voetballers die veelal voor het Marokkaanse Elftal kiezen.

Het item is hieronder te bekijken:


Of bekijk het via onderstaande YouTube-video:


Klik hier voor meer items van De Wereld Draait Door.


16 opmerkingen:

Anoniem zei

Volkomen met Derksen eens.

Anoniem zei

El Hamdouie en Laybiad bevestigen dit beeld nog maar eens. Hele vervelende mensen die gelijk lopen te janken over respect en eer, terwijl ze op geld en andere voordelen uit zijn.

Anoniem zei

Derksen lijkt mij een toffe gozer maar moet niet zo gaan generaliseren, hij moet een voorbeeld nemen aan van der Gijp en Schelvis. Afellay, Aissati, Maher enz zijn allemaal bescheiden MAROKKANEN (nee geen Nederlanders) dus die vlieger gaat niet op. @die gast hierboven mij: Als we zo gaan redeneren kan ik alle Nederlanders dus ook gaan uitmaken voor racist en pedofiel, getuige wilders en robert m.

Anoniem zei

met de laaste gedeelde ben ik met johan eens
wilders is een schande voor wel denkende nederland

weten mensen eigenlijk hoeveel internationale orders nl mist vanwege wilders? ben wel blij dat derksen op tv deze over wilders heeft gezegd.

Richard zei

9/10 Marokkaanse voetballers halen het NL 11tal niet eens. Dus begrijp ik wel dat ze voor Marokko kiezen. Maar aan de andere kant heeft Johan D wel een punt. In Nederland hebben ze alles gekregen. Dan zou je verwachten dat ze Nederland dankbaar zijn toch? Toch heb ik liever dat andere bepaalde Marokkaanse jongeren teruggaan die beter zijn in tasjes jatten stenen gooien etc.

Anoniem zei

Dit is nou precies de reden waarom de Surinaamse jongeren met de Surinaamse vlag stonden te zwaaien.
De jongens zijn hier geboren maar worden nog steeds gezien als stiefkinderen.Alsof de sociale zorg van de jongens niet door hun ouders of in sommige gevallen zelf in NEDERLAND worden betaald.Er wordt vaak gedaan alsof allochtonen geen BTW betalen. Wanneer het goed gaat moeten ze voor Nederland kiezen en wanneer ze schoffies zijn moeten ze oprotten naar "hun land"...Wat een gel*l zeg...

Anoniem zei

"Hetland dat ze met alle warmte omarmt"...bedoelde hij nou echt Nederland???...Dat is de grap van de avond

Anoniem zei

Hahahahaha. Al die Nederlanders zeg, nu moeten ze opeens voor Nederland kiezen. Een Maher moet voor Nederland kiezen omdat hij goed is en het broertje van Maher die een snoepje steelt moet het land uit en is een smerige buitenlander. Wat een IQ hebben die Nederlanders toch. Kijk naar je eigen volk, wat mijn Hollandse buurman altijd zegt ''liever 1000 Marokkaanse buren als 1 blanke pedofiel als buurman'' Verkrachters, pedofielen, incest plegers, 1 woord voor Nederlanders Gatverdammee

Anoniem zei

die opmerking van de laatste Anoniem..wel echt slimme opmerking..aangezien in de Koran staat dat huwelijk tussen een 6 jarige en een 20 jarige goed is...apart

Henk zei

Slechte opmerking van Derksen, niet dat het verrassend is. Was simpelweg kwetsend en racistisch (Of als je technisch wilt zijn discriminerend, Marokkanen zijn geen ras etc etc). Laat het ze lekker zelf uitmaken? Ze mogen voor Nederland en voor Marokko kiezen, nou laat ze lekker doen waar zij zich het beste bij voelen. "Moreel verplicht", wat een gelul. Selectief als de pest ook.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Ik dwaalde een beetje af met het geloof. Maar daar heeft niemand hier zin in dus maar snel weer terug naar voetbal.

Anoniem zei

Even overnieuw:

2 landen, 2 keuzes. Als nederlander zal het mij een zalige zorg zijn wat voor een land meer betekenis heeft voor de marokaan in kwestie. Kijk affelay is een kwestie apart. Deze jongen heeft het talent voor oranje. Veel andere marokaanse jongeren kwalificeren zich niet of willen zich niet kwalificeren. Natuurlijk zijn er de relschoppers. De tasjesdiefen, de criminelen. Maar maak mij nou niet wijs dat Nederlanders en welk ras dan ook dit niet doen. Het gaat om individuelen. En trots voor je land is goed. Maar arrogantie is kwestie apart. Er zit een lijn tussen die twee. In Nederland hebben ze het goed. Ze zijn hier (Meestal) geboren. Maar we hebben ze zelf hier gehaald of niet..? Dus ja de zwarte schapen zijn er. En geloof is ook een eigen mening. Maar als je je niet kwalificeert voor Oranje. Dan moet je toch een andere keuze maken of niet? En als je twee afkomsten hebt (Wat ik overigens apart vind) dan wordt die keuze heel simpel. En ik ben het half met johan eens. Het is een beetje een Badr Hari geval. Maar je kunt deze mensen niet iets dwingen. Want dat is het mooie van mensen. Ze doen toch what the fuck ze zelf willen.

Maar Johan heeft zich gewoon verlult. En zal veel kritiek krijgen de komende weken. Het is bekend dat er veel Marokaanse criminaliteit is. Maar om dat nou specifiek opnieuw te herhalen is, wat mij betreft niet nodig. Als jij als persoon de kans had om grof te cashen waar dan ook. Zou jij het niet doen?

Cheers.

Anoniem zei

Is inderdaad waar, ze mogen ook wel eens wat terugdoen voor alles wat ze gekregen hebben al kan dat ook op andere manieren.

Anoniem zei

Nederlanders denken echt dat Nederland een soort paradijs is waar iedereen graag heen wil. Geloof mij nou maar, over een jaar of 20, 30 gaan de meeste Marokkanen en Turken lekker terug naar hun vaderland aangezien die landen economisch snel vooruit gaan en de Nederlander in zijn algemeen steeds minder tolerant wordt. Vergeet niet, de meeste buitenlanders zijn en blijven hier alleen voor het economische voordeel (dat wordt steeds minder in vergelijking met Marokko en Turkije). Niet omdat henk en ingrid nou zulke leuke mensen zijn of dat het landschap nou zo 'mooi' is.

Richard zei

hahahaha denken? Nee Nederland is een paradijs. Voor buitenlanders maar ook voor Nederlands zelf. Neem is een kijkje in andere landen. Dan zul je zien dat Nederland zo slecht nog niet is. Maar Nederland wordt minder tolerant? Ja gek he hoe zou dat nou komen? En over 20 a 30 jaar lakker terug ja profiteurs zijn het en niets anders. Ga dan gelijk terug! En ik ben geen buitenlander hater want heb zelf genoeg gekleurde vrienden!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link