18 november 2011


Uitzending Voetbal International (vr 18-11-2011)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL), hier (directe .mp4-link #1), hier (directe .mp4-link #2) of hier (Megaupload.com) de complete uitzending van vrijdag 18 november 2011. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, Maarten van Rossem, Keje Molenaar en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een droge kerel was die Maarten xD.

Ron zei

Een van de meest serieuze/beste uitzendingen van de laatste tijd, misschien had het beter geweest om iemand anders op de plaats van Mr.Van rossum te zetten, Maar vond hem wel een grappige mannetje. Zeker het moment toen wilfred tegen keje molenaar over de 'brief' begon, Vond ik heel intressant om te zien.

Jacob zei

Dat de Föhn over die brief begon was een zeer sterk staaltje. Molenaar was verrast en aan zijn gezicht en antwoord te zien, was het voor iedereen duidelijk dat het verhaal van Genee klopte.

Anoniem zei

Over het algemeen is Genee goed ingelicht.

Anoniem zei

Mega
http://www.megaupload.com/?d=3GHJMLL8

Anoniem zei

Een fantastische uitzending, weer eens toonaangevend voor de hele voetbalwereld. Fascinerende tv. Ik durf te wedden dat het NOOIT zo spannend zal worden vanavond bij Studio Voetbal. MAAR DAT GEHEEL TERZIJDE.
Maarten v Rossem was de ontnuchterende factor, zwaar genieten met hem erbij, Keje Molenaar is een betrouwbare man en Johan was totaal te volgen. Genee regisseerde foutloos en had inderdaad een prachtige scoop.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link