22 oktober 2011


Bert van der Veer: Desastreuze ontwikkeling voor de Televizier-Ring

Voetbal International won gisteren de Gouden Televizier-Ring. Niet iedereen bleek daar echter even gelukkig mee te zijn. Bert van der Veer sprak bij SBS Shownieuws zelfs van een "desastreuze ontwikkeling".

Van der Veer: "Het is geen ramp voor de wereld, maar het is wel een desastreuze ontwikkeling voor de Televizier-Ring. Ik vind eigenlijk dat als er geen maatregelen genomen worden om dit volgend jaar op een andere manier te laten kiezen, het een nutteloze prijs geworden is. Een prijs die niets waard is."

Gelukkig waren er ook sportievere reacties. Zo liet John de Mol, producent van mede-genomineerde The Voice of Holland, weten het "eigenlijk wel grappig" te vinden. De Mol: "Voetbal International is mijn favoriete programma. Als je dan zelf niet wint, kan maar beter je favoriete programma winnen."



18 opmerkingen:

Anoniem zei

Hahaha het treurige is dat die man het ook nog echt meent hahaha ik heb me echt kapot gelachen toen VI ( terecht ) won gisteravond! Ik kan je geen ander programma noemen waarbij je zelfs bij de herhalingen op internet weer in je broek schijt van het lachen!

Anoniem zei

Dit is dus precies waarom het goed is dat VI gewonnen heeft. Al die mannetjes in Hilversum die menen voor ons te moeten bepalen wat 'kwaliteit' is en zichzelf veeeeeeeeeeeel te serieus nemen. Bah.

Topreactie van John de Mol trouwens!

Anoniem zei

Wat een idioot, hij denkt volgens mij dat hij die ring heeft uitgevonden. De kijkers beslisten, en VI heeft de meeste en leukste kijkers van elke zender. Rot toch op man, ga je moeder vervelen ofzo. Wat een nare man.

Anoniem zei

Ongelofelijk, VI heeft gewonnen !!!

Dat had ik dus écht niet gedacht.
Het beste programma van de afgelopen jaren.
De zoveelste John de Mol talentenjacht had het nakijken!
Hahaha knap hoor, voor zo'n kleine zender.

Anoniem zei

slechte verliezer...

Anoniem zei

Om maar met de wijze woorden van Gijpie te spreken: "Ach laat gaan joh"

Bert zei

Hij heeft een punt over de waarde van de ring!!!! Die heeft alleen maar waarde voor de winnaars. En dit jaar is dat VI. Terecht, want de prijs komt van de kijkers, en die kozen VI. Democratie dus!! Die v/d Veer is een zure man, die nodig eens moet chillen

Anoniem zei

Het is gewoon geweldig dat VI heeft gewonnen.

Als je naar alle programma's op tv kijkt zit er niks vernieuwend tussen. Dat TVOH waarvan iedereen dacht dat ze zouden winnen is weer het zoveelste talenten programma.

VI is een zeldzaam programma waar je om kan lachen en andere momenten gaat het weer serieus over voetbal.

Anoniem zei

De mensen mogen stemmen op welk programma ze willen, dat is het leuke, maar deze meneer denkt alles beter te weten.

Anoniem zei

De prijs is nooit wat waard geweest tot gisteren toe! Die incestueuze bende in Hilversum is een flinke hak gezet en nu huilt iedereen daar!

Anoniem zei

Wat een verschrikkelijke vent! Hij maakt zelf bagger-programma's en heeft een oud wijf met nep-tieten. VI is authentiek en heeft gewoon de meeste stemmen gehad. Waarom vragen we die sukkel nog om commentaar. Weg met die gek!

Anoniem zei

Wat een verschrikkelijke BOSMONGOOL die vent

Anoniem zei

Meneer Bert van der Veer is gewoon een zelfingenomen kakker die zijn hele carriere zichzelf omhoog heeft gelikt. Maar omdat meneer nu een keer geen gelijk heeft begint hij de winnaar van de televizierring af te kraken, terwijl de ze een meerderheid van de stemmen hebben gehad. Dus kortom hij denkt dat hij het beter weet dan een heleboel landgenoten!!

Anoniem zei

Wat een eerste klas PAARDENLUL!

Anoniem zei

Een hele slechte verliezer !

Anoniem zei

Oei, wat zijn die druiven zuur. Hij gaat gaat er zelfs azijn van pissen.

Anoniem zei

Johan is een baas !!!!!!!

Anoniem zei

Schitterend dat VI gewonnen heeft. Wat een kak daar bij die uitreiking.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link