12 augustus 2011


Uitzending Voetbal International (vr 12-08-2011)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL), hier (directe .mp4-link), hier (Megaupload.com) of hier (Megavideo.com) de complete uitzending van vrijdag 12 augustus 2011. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Emile Schelvis en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


12 opmerkingen:

digitalonly@hotmail.com zei

SUPER!

Anoniem zei

Jammer nog steeds geen RTL XL beelden!

Anoniem zei

waarom zou je dit bij RTLXL kijken :S

Anoniem zei

MegaVideo
http://www.megavideo.com/?d=BQ1ZKH5O

Anoniem zei

Kan iemand mij een link geven zodat ik hier in het buitenland de aflvering offline kan kijken zonder dat ik 12 uur moet downloaden (zoals bij Megaupload.com)? Dank u!

Anoniem zei

Je zou software kunnen installeren om zelf de mp4 link te kunnen opslaan ;)

SigaarSnor zei

De .mp4-link downloaden is geen oplossing inderdaad?

Anoniem zei

Welke software heb ik dan nodig?
Als ik hem nu opsla in mijn afspeellijsten, de mp4-link, dan blijft hij afhankelijk van internet. Hoop dat jullie een oplossing hebben.

Anoniem zei

Is er niemand die via een mega-upload account het bestand kan doorsturen? Diegene die de aflevering erop zet zou hiertoe wel in staat moeten zijn?!

SigaarSnor zei

Om de .mp4-link te downloaden heb je geen extra software nodig. Rechtermuisknop en dan 'Link opslaan als...' (of een soortgelijke tekst, afhankelijk van je internetbrowser) zou moeten werken. Het bestand wordt dan in z'n geheel naar je harde schijf gedownload, waarna je 'm later van daaraf kunt bekijken.

Ik snap niet zo goed wat je bedoelt met "Is er niemand die via een mega-upload account het bestand kan doorsturen? Diegene die de aflevering erop zet zou hiertoe wel in staat moeten zijn?!"? Wat moet er doorgestuurd worden? Je kunt van Megaupload.com toch al direct downloaden?

Is het probleem in jouw geval dat je niet kunt downloaden, of dat het downloaden traag gaat? In het laatste geval kan ik of iemand anders daar weinig aan doen vrees ik, maar ligt dat aan jouw internetverbinding. Bij mij wordt zowel de .mp4- als de Megaupload-download op prima snelheid binnengehaald...

Anoniem zei

Ik ben eruit gekomen! Bedankt en mooie site beheer je.

SigaarSnor zei

Mooi :)

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link