30 augustus 2011


Uitzending Voetbal International van 29-08-2011 trekt 872.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van maandag 29 augustus 2011 (hier terug te zien) heeft 872.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 13,6 procent). Dit is een nieuw record: nooit eerder keken er zoveel mensen naar het voetbalprogramma. De best bekeken uitzending tot nu toe was die van maandag 15 augustus 2011 met 831.000 kijkers.

De hoge score is opvallend: René van der Gijp was wegens ziekte niet aanwezig en op Eredivisie Live was gelijktijdig het Gala Voetballer van het Jaar te zien (gratis voor iedereen met digitale televisie, ook voor huishoudens zonder Eredivisie Live-abonnement). Hoe het ook zij: Voetbal International scoort dit seizoen (vooral op maandag) uitstekend en kruipt steeds verder richting het miljoen (en concullega Studio Voetbal van de NOS, dat dit seizoen tot nu toe gemiddeld 1.090.000 kijkers per uitzending trekt).

Met 872.000 kijkers eindigde Voetbal International gisteren op de 14e plaats in de Dag Top 25, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het programma is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. Gemiddeld trok de maandaguitzending dit seizoen 769.000 kijkers per keer (vrijdaguitzending: 434.750 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Nice!!

Anoniem zei

Dit gaat Gijpie niet leuk vinden! Ach laat gaan

Anoniem zei

Dit is zeker niet de verdienste van Dhr. Westerman, direct vervangen a.u.b. of snel beter worden Rene.
Uiteraard goed voor het programma deze cijfers.

Anoniem zei

Koert was juist best wel grappig. Niet leuker dan Rene maar zeker een leuke aanvulling. Die droge flauwe grappen blijven toch wel erg leuk :')

test zei

Ik vond Koert een welkome afwisseling, die gerust vaker aan mag schuiven!

Anoniem zei

Koert kan idd gewoon als 'middelste' aanschuiven. Vooral als dat ten koste mag gaan van Emile Schelvis.

Anoniem zei

Koert is echt een geschikte kerel voor het programma, rustig, heeft humor, weet veel en is niet irritant.

Ik zeg: opkloten met Hans en lulletje lampekatoen Emile

Anoniem zei

Ik pleit ook voor Koert en Boskamp als vast vierde man:)

Anoniem zei

Is er vrijdag nou wel of niet een uitzending, zie het niet in de online tv gids op rtl.nl staan.

SigaarSnor zei

@Anoniem 30-08-11 21:37: Niet. In eerste instantie was het de bedoeling om de uitzending van 22.20-23.50 uur te doen (zo staat het ook in de papieren gidsen en werd het in promo's op RTL7 aangekondigd), maar daar is toch vanaf gezien. De precieze reden daarvoor ken ik niet.

Fritske zei

Koert is gewoon een man die al jaren ALLES verslaat, die weet stiekem ook gewoon heel veel. En daarbij trekt hij zich niks aan van het gedrag van Derksen. Is ook niet bang om iets te zeggen wat vervolgens helemaal afgezeken wordt.

ZOVEEL BETER DAN DIE SCH*L* VIS! wat is dat een nerd met totaal geen kijk op het spel. Zegt alleen maar tegendraadse dingen, en is zo oersaai.

Al met al, het programma is gewoon geweldig...Dat blijkt wel, iedereen blijft kijken kortweg omdat het nooit verveeld ;-)

Anoniem zei

meneer schelvis zit er ook alleen maar zodat ze af en toe fragmentje kunnen laten zien van barca enz
sport 1 beelden

Anoniem zei

Gewoon René en Johan en dan als 3e gast rouleren tussen Koert, Emile, Boskamp en Hansie.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link