22 juli 2011


Uitzending Tour du Jour (vr 22-07-2011)

Van 1 tot en met 24 juli 2011 zendt RTL7 dagelijks tussen 20.30 en 22.00 uur live vanaf het Amsterdamse Westergasterrein Tour du Jour uit. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 22 juli 2011. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Emile Roemer, Johan Derksen, Axel Koenders, René van der Gijp, Erik Dijkstra, Marcel Maijer, Ben van Beurten, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

de uitzending gemist omdat ikzelf op de Huez stond. Zou je mss de mp4-link actief kunnen maken. Kan hem nu niet downloaden en via rtl gemist kun je hem niet meer terug kijken.. bedankt

SigaarSnor zei

De uitzending is inderdaad (helaas) niet meer te bekijken/downloaden. Zowel RTL XL als de .mp4 worden gehost op de servers van RTL en die verwijdert ze 21.00 de volgende dag. Een aantal uitzendingen zijn nog te downloaden via Usenet, dus als je daar bekend mee bent, kun je daar een poging wagen. De uitzending van 22/07 zie ik er op dit moment echter (nog?) niet opstaan.

Anoniem zei

Op usenet ben ik idd ook al opzoek gegaan. Hopelijk komt hij een deze dagen daar nog op te staan. Bedankt voor je reactie

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link