29 juni 2011


Genee en Derksen nemen pilot op voor dagelijkse 'topshow'

Johan Derksen en Wilfred Genee hebben vandaag (29 juni 2011) samen een pilot opgenomen voor een nieuwe dagelijkse show. Derksen onthulde dat gisteren in Knevel & Van den Brink (bekijk de uitzending hier). "De mensen krijgen natuurlijk nooit genoeg van ons", aldus een zelfverzekerde Derksen.

Om wat voor programma het precies gaat, vertelde Derksen niet. Het lijkt echter te gaan om een dagelijks RTL Boulevard-achtig programma, waarvan al eerder bekend was dat het voetbalblad Voetbal International en productiemaatschappij Eyeworks Sport de ambitie hebben een dergelijk programma te ontwikkelen. In het programma zouden naast voetbal ook andere takken van sport aan bod moeten komen, evenals sportgerelateerd show- en schandaalnieuws. Het beoogde nieuwe dagelijkse programma zou Voetbal International bij RTL7 niet in de weg gaan zitten, omdat het hoofdzakelijk uit nieuwsitems zal gaan bestaan.

Het AD meldt vandaag zelfs al een concreet uitzendtijdstip voor het programma: iedere werkdag van zes tot half zeven op RTL7. Onderwerp van discussie zou nog zijn hoe Derksen en Genee het dagelijkse programma kunnen combineren met hun overige tv-werkzaamheden (Voetbal International op maandag en vrijdag, analyses en presentatie tijdens Europa League-wedstrijden, etc.), én hun privéleven. Wilfred Genee liet in een eerder stadium al weten voldoende tijd aan zijn dochtertje te willen blijven besteden. Het is dan ook niet uitgesloten dat er extra presentatoren en deskundigen zullen worden ingezet.

Of er in het programma ook een plek is weggelegd voor René van der Gijp is onduidelijk. Hij liet eerder al eens doorschemeren eigenlijk geen heil te zien in een dagelijks programma, omdat dat voor hem te druk is. Bovendien zou het vanwege zijn lezingen door het hele land onmogelijk zijn om iedere avond aan te schuiven.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Om eerlijk te zijn vind ik 2 keer per week meer dan genoeg. Af en toe gaat het bij die 2 keer per week ook echt helemaal nergens meer over. een dagelijks programma zie ik dus ook als uitmelking door dat eyeworks gedoe. NIET DOEN!!

Anoniem zei

Mij lijkt het wel leuk! als een soort van nieuw Barend en van Dorp ofzo

Anoniem zei

Ik ben heel erg voor. In Amerika kijkt elke sportliefhebber elke dag het super succesvolle SportsCenter (http://en.wikipedia.org/wiki/SportsCenter), en zoiets moeten we ook in NL hebben!

Het enige dat we nu hebben is dat kwartiertje sportjournaal om 18:45 waarin 75% van de tijd wordt besteed aan sporten die niemand interesseert, dus dat kan echt wel beter!!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link