21 februari 2011


Uitzending Voetbal International (ma 21-02-2011)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een oude aflevering nog eens terugkijken? Dat kan!

Bekijk hier (RTL XL), hier (directe .mp4-link) of hier (directe download via WeTransfer) de complete uitzending van maandag 21 februari 2011. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Erik Dijkstra, Mattijs Manders, Tom Knipping en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


11 opmerkingen:

SigaarSnor zei

(Helaas geen .mp4-links meer beschikbaar doordat RTL de RTL Gemist iPad-website veranderd heeft. Als iemand een oplossing weet, dan hoor ik het graag!)

Anoniem zei

Slappe zeik ouwehoer is die Van der Gijp toch ook. Langzamer zeker begin ik zijn flauwe grappen en ingestudeerde verhaaltjes beu te worden. Dan nog die overacting en die domme topics zoals Manolev (gaap) en de 4de man.

Anoniem zei

Van der Gijp moet inderdaad uitkijken dat ´ie niet kapot gaat aan over-exposure en hij herhaalt zijn verhalen inderdaad wel een beetje vaak, maar hij blijft een een groot talent in het op smakelijke wijze vertellen van verhalen, anekdotes en grappen.

Anoniem zei

...die schijt-lama kunnen ze w.m.b. thuis laten in het vervolg. Wat een irritante en intens on-grappige gast is dat zeg.

Anoniem zei

http://iptv.rtl.nl/nettv/Mon22.RTL7_110221_19265810_Voetbal_International_s.mp4

Anoniem zei

@Anoniem, hoe kom je aan die link? De iPad site van RTL XL werkt toch niet meer?

Anoniem zei

Er is nog een andere manier om aan de links te komen, maar deze is waarschijnlijk van een forum gehaald waar het kort geleden gepost is.

John Bijsterbosch zei

Wederom is mijn dank groot voor de mp4-link!!

Groeten vanuit Nieuw-Zeeland

Wessel zei

Of de complete uitzending als 1 .avi bestand: http://wtrns.fr/9Cz1FAjNiJ8Y0A

Anoniem zei

Bedankt Wessel voor de moeite. Als de mp4 links op mysterieuze wijze blijven komen dan is het nog even niet nodig om avi's te uploaden ;)

SigaarSnor zei

@Anoniem 16:34 en @Wessel: Top, dank jullie voor de links! Heb ze nu ook opgenomen in het bericht.

@Anoniem 16:34 en @Anoniem 16:41: zouden jullie kunnen verklappen (eventueel via mail) hoe die link achterhaald kan worden? Dan kan ik de .mp4-links in het vervolg weer direct in de berichten plaatsen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link