24 november 2010


Wilfred Genee en Johan Derksen in de Coen & Sander Show (24-11-2010)

Wilfred Genee en Johan Derksen waren vanmiddag (24 november 2010) telefonisch te horen in de Coen & Sander Show op Radio 3FM. Ze spraken er over de ruzie die Derksen en presentatoren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gisteren live op de radio maakten. Hoewel ook nu het gesprek met Derksen weer wat stroefjes begon, werd uiteindelijk de vrede getekend. Beluister hieronder het gesprek:



Klik hier voor een overzicht van alle gesprekjes in de Coen & Sander Show.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Johan Derksen was gisteren om het in z'n eigen jargon te zeggen: 'een vermakelijke hork', maar hij heeft de gave om met iedereen waarmee ie ruzie heeft even later prima om te gaan.

Als voorbeeld: Toen zijn vrouw door een noodlottige val van de trap overleed, gaf Fritz Korbach als reactie: "Hij zal haar wel geduwd hebben". Nogal smakeloos.
Echter toen Fritz Korbach enkele jaren geleden helemaal aan de grond zat, heeft Derksen samen met anderen uit de voetballerij wel woonruimte voor Korbach geregeld.

Ook Hans van Breukelen is wel een goed voorbeeld: door de jaren heen zeiden Derksen en Van Breukelen onaardige dingen over elkaar. Maar toen Hans z'n vrouw overleed, was Derksen één van de eersten die Van Breukelen een persoonlijke brief stuurde om hem sterkte te wensen.

fleur zei

Johan is een leuke kerel. Hij kan het leuk brengen zonder poespas..

Anoniem zei

jaaaajaa

Anoniem zei

fakka g

Johannus Derkxen zei

nikka ga niej prate watn ik djoek je
xjes

johannus derksen

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link