30 juli 2010


Wilfred Genee: SBS stelde onredelijke eisen

Wilfred Genee vindt het jammer dat Hans Kraay Jr. komend televisieseizoen niet meer terugkeert aan tafel bij Voetbal International, maar SBS stelde volgens hem "onredelijke eisen". Dat zei de presentator op Radio 538.

Zo zou SBS "behoorlijke bedragen" geëist hebben en wilde de zender dat alle sterren van RTL regelmatig zouden opdraven in programma's van SBS6. "Johan en ik hebben aangegeven dat wij dat wel wilden doen zo nu en dan. Maar het ging echt om de grote namen en dat lukte dus niet."

Genee: "Soms denk ik weleens: waar een grote zender klein in kan zijn. Waar maken we ons allemaal druk over, weet je wel. Om dáár nou strijd over te gaan voeren, maar goed... Het zal er allemaal wel een beetje bijhoren. Ik weet ook niet hoe het omgekeerd zou zijn gegaan."

"Het is jammer", zo gaat Genee verder. "Hans is een leuke gozer en met hem erbij gebeurde er wel wat. Hij is een bevlogen voetbalman, iemand die zijn mening durft te geven en bovendien een beetje voor vuurwerk zorgt. Lang niet iedereen op tv wil wat zeggen op het moment dat-ie aan een tafel zit."

Dat laatste maakt het volgens Genee dan ook lastig om een vervanger voor Hans Kraay Jr. te vinden. "Maar dat gaat ons absoluut natuurlijk weer lukken dit jaar!", zo is hij hoopvol gestemd.

Luister hier (MP3) naar het gesprek met Wilfred Genee op Radio 538.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Blijft flauw van SBS. Helemaal als ik dan lees dat Wilfred en Johan gewoon bereid waren om in SBS-programma's te verschijnen. Was dan toch een mooie gelijke oversteek geweest?

pieter1970 zei

Het gerucht gaat dat johan Derksen mee moest doen met hole in the wall en toen eieren voor zijn geld heeft gekozen.

Eric zei

@ pieter1970..

hahaha...ik moest wel lachen om die opmerking..ik zie het al helemaal voor me: Johan in zo'n pakkie, of als vrouw met lipstick :-)

Anoniem zei

Jammer, zie je ook weer eens duidelijk waar het bij tv altijd allemaal om draait. belangen verpesten weer alles. Dus alleen maar bitch-fight's tussen Genee & Derksen dit seizoen.

Anyway, SigaarSnor I love You! Kan niet wachten tot onze trouwdag! Christina

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link