06 juni 2010


'Hansie' wijst dames de weg naar het toilet

Via Twitter stuitte de redactie van SigaarSnor.blogspot.com onlangs op een opmerkelijke foto (zie onderaan dit bericht): een bordje met de beeltenis van Hans Kraay Jr., die de weg wijst naar het sanitairgedeelte. Navraag leerde dat het bord was opgehangen bij de Molencup, het jaarlijkse voetbaltoernooi van Devo '58. Dit is, met slechts vier teams (2 herenteams, 1 veteranen, 1 dames), de kleinste voetbalclub van Amsterdam.

Jasper van Devo '58 laat weten: "We zijn bij Devo '58 fan van Hans Kraay Jr. en als eerbetoon zijn er een paar jaar terug shirts gemaakt met zijn gezicht erop." (foto onderaan dit bericht). Op de voorkant van het shirt staat Hans Kraay Jr. en de tekst "Where were you in '97?". "De tekst slaat op het jaar waarin zijn klassieker en Devo-favoriet 'Hep Ie Luis?' verscheen." Op de achterkant van het shirt staat dan ook "Of ie luis hep ?!!".

"Ook bij de Molencup mocht Hans Kraay Jr. niet ontbreken", gaat Jasper verder. "Vandaar zijn aanbeveling aan de dames om goed te vegen." Hans' hit 'Hep Ie Luis?' schalde vorig weekend ook regelmatig over de velden van de Amsterdamse club.


'Hansie' wijst dames de weg naar het toilet


Hans Kraay Jr.-shirts


1 opmerking:

Anoniem zei

Hansie! Hansie!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link