14 april 2010


Johan Derksen te gast in de Coen & Sander Show

Johan Derksen schoof gisteren aan in de Coen & Sander Show op 3FM. Die afspraak werd gemaakt toen Sander Lantinga en Coen Swijnenberg onlangs aan respectievelijk de tafel en bar van Voetbal International zaten.

Derksen kreeg enkele 'vliegensvlugge vragen' op zich afgevuurd over onder andere zijn eerste zoen, Frits Barend en zijn voorkeur voor muziek óf voetbal, Mart Smeets óf Wilfred Genee en Hans Kraay Jr. óf René van der Gijp. Ook ging hij in op het naderende kampioenschap van FC Twente, Klaas-Jan Huntelaar en de mogelijke voetbalrellen rond de bekerfinale. Luister hier naar dit gedeelte van de uitzending.

Daarnaast vertelde hij over zijn muzieksmaak, de bedreigingen aan zijn adres (ook de travestiet/pastoor/clown-achtervolging kwam weer ter sprake), zijn kutscheetopmerking en de ruzies met Hans Kraay Jr. Laatstgenoemde was via de telefoon ook even in de uitzending te horen. Luister hier naar dit gedeelte van de uitzending.

Verder ging het over zijn imago, zijn gewicht en het feit dat hij op tv niet meer mag roken. Maar ook zijn relatie met Wilfred Genee kwam ter sprake. Derksen: "Wij hebben een wat vreemde relatie. We komen niet bij elkaar over de vloer, we zijn ook niet vrienden in de zin van bevriend zijn, maar we zijn als professionals heel close met elkaar. We kunnen heel goed samenwerken en ik zou geen andere presentator willen hebben."

Genee, die via de telefoon te horen was, vertelde dat hij en Derksen elkaar twee jaar geleden bij de opnames van Doordekken (dat toen vijf dagen in de week was) weleens hardgrondig vervloekt hebben: "Toen hebben we allebei een keer of wat luidschreeuwend in de auto gezeten. Dan moesten de regisseur of de cameraman ons echt terughalen. (...) De mensen die ons niet kennen en die daar dan bij waren, die schrokken daar weleens van. De eerste keer dat die cameraman dat meemaakte... die zat trillend als een espenblad in zijn stoel op een gegeven moment. Die wist niet wat hem overkwam. Die moesten we eerst weer tot rust manen."

Het laatste gedeelte van de uitzending kun je hier beluisteren.


Coen Swijnenberg, Johan Derksen en Sander Lantinga - Foto: 3FM


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link