28 april 2010


'Hans Kraay Jr. definitief weg bij Voetbal International'

Het vertrek van Hans Kraay Jr. bij Voetbal International is definitief. Dat laat presentator en journalist Menno Tamming via Twitter weten. René van der Gijp bevestigde het nieuws tegenover hem tijdens een presentatie in De Kuip. Komende maandag (3 mei) zou al zijn laatste optreden in de show zijn.

Vorige week kwamen de eerste berichten over een vertrek van Kraay Jr. bij Voetbal International al naar buiten. Reden zou zijn dat SBS niet langer presentatoren wil afstaan aan RTL. SBS ontkende vervolgens dat een vertrek al zeker was. Een woordvoerder zei: "SBS is in overleg over Hans' deelname aan Voetbal International voor komend seizoen en de frequentie daarvan."

Alles wijst er nu op dat het overleg een voor Kraay Jr. negatieve uitkomst kent en dat hij vanaf volgend seizoen dus niet meer iedere week zal aanschuiven bij Voetbal International. Of hij nog wel af en toe en op niet-reguliere basis als gast in het programma mag verschijnen, is niet duidelijk. Eerder leek SBS die optie nog open te houden.

Hans Kraay Jr. is sinds de zomer van 2008 één van de vaste gasten van Voetbal International. Dit seizoen zit hij iedere maandag anderhalf uur lang aan tafel. Een overzicht van zijn optredens kun je hier bekijken.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Neeeeeeeee :(

Anoniem zei

Zoek maar een betere opvolger!!! :(
Is er haast niet, ondanks dat het een balletje is met zijn gedrag, is het natuurlijk wel jammer! :(

Jeroen zei

Dat is jammer. Hans kan al dan niet met opzet voor vermakelijke taferelen zorgen.

Anoniem zei

Kuttttt

Anoniem zei

kut sbs!! wie kan mij nu nog voetbal uitleggen zoals hans dat als enige lukt? (grapje)

Een GROOT gemis denk ik toch wel, aangezien ik een ander niet zo snel het pispaalrolletje over zie nemen.

Anoniem zei

Hij was net bij de Coen en Sander show bij 3fm en hij ging er zelf vanuit dat hij er volgend seizoen weer bij zou zijn. Dat moet elk jaar opnieuw door "zijn bazen" worden overlegd. De komende tijd moet hij meer voetbalzaken doen voor sbs en is hij deze even weg

SigaarSnor zei

Zie http://sigaarsnor.blogspot.com/2010/04/kraay-jr-hoopt-bij-voetbal.html voor de reactie van Hans Kraay Jr. in de Coen & Sander Show.

myself zei

zonde, vond de ruzies tussen hem en derksen wel grappig.

Anoniem zei

Neem de kromme maar in zijn plaats kun je ook lachhen

Anoniem zei

Die wil waarschijnlijk niet, omdat Johan zijn mening gaf over Willem bij FC Utrecht.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link