27 februari 2010


Wilfred Genee te gast bij De Wereld Draait Door

Een drukke dag gisteren voor Wilfred Genee: 's morgens Doordekken voor Eredivisie Live opnemen, daarna live 's middags van 16.00 uur tot 18.30 uur The Fridaymove op BNR en van 21.30 uur tot 23.00 uur Voetbal International op RTL7 presenteren en tussendoor van 19.30 uur tot 20.30 uur te gast bij De Wereld Draait Door op Nederland 3.

Genee was bij De Wereld Draait Door aanwezig om de foute wissel van Sven Kramer op de Olympische Spelen te bespreken en om zijn mening te geven over het gekissebis tussen de schaatsanalisten Bart Veldkamp en Ria Visser.

Over Ria Visser zei hij: "Dan heb je dus Ria Visser, die volgens mij liever met Dione de Graaff werkt. Als je Dione en Ria ziet zitten, dan is het gezellig. Dan denk je dat er net een breiwerkje weggelegd is."

Ook over presentator Mart Smeets had Genee nog wel iets te melden: "De kwaliteit van Smeets is dat hij pathetisch en zelfingenomen is."

En over Erben Wennemars, die op de radio verslag doet van het schaatsen: "Ik vind het op zich geweldig hoor, dat iemand zo enthousiast kan zijn. Maar het is net of die presentator waar hij mee zit te werken helemaal niet op het commentaar van Erben zit te wachten. Het komt er steeds tussendoor. (..) Als je een race van 10 kilometer hebt en iemand begint bij het startschot al te schreeuwen..."

De gehele uitzending kun je hieronder (Silverlight) of hier (Windows Media Player) bekijken.1 opmerking:

möök zei

Op een gegeven moment was er duidelijke spanning tussen Wilfred en Wouter Bos, die zich zichtbaar aan t irriteren was.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link