14 januari 2018


Brad Jones blijft eerste doelman Feyenoord

Brad Jones blijft ook in de tweede helft van het seizoen de eerste keeper van Feyenoord, zo bevestigde Giovanni van Bronckhorst. Ook Kenneth Vermeer is fit, maar de trainer ziet ondanks een mindere eerste seizoenshelft van Jones geen reden zijn doelman te vervangen.

Met Brad Jones op doel werd Feyenoord afgelopen seizoen kampioen van Nederland. Vermeer stond vanwege een gescheurde achillespees lang aan de kant. Door een peesblessure aan zijn hand zat Vermeer ook dit seizoen maanden in de lappenmand. Sinds oktober is hij fit.

Feyenoord sloot het trainingskamp in Marbella zaterdag af met een 2-1 zege op het Zwitserse FC Luzern. Nicolai Jørgensen en Renato Tapia scoorden voor de Rotterdammers. Eerder op zaterdag won een andere deel van de groep een oefenduel met de amateurs van Noordwijk met 3-0 (twee goals Orkun Kökcü, één Bilal Basaçikoglu).

Verdedigers Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Ridgeciano Haps en Miquel Nelom maakten tegen Noordwijk hun rentree van blessureleed. Vooral Botteghin (kruisband) en Van der Heijden (kuit) keerden daarmee terug na lange afwezigheid. Het verdedigingscentrum van het kampioensteam speelde in september vorig jaar zijn laatste wedstrijd.
Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!Lees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Sportjaar 2018: noteer deze vijf data maar vast aan in uw agenda


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link