17 januari 2018


Dick Advocaat en Sparta hekkensluiter na verlies tegen Vitesse

Dick Advocaat heeft aan zijn eerste wedstrijd als trainer van Sparta Rotterdam niets overgehouden. Vitesse won op Het Kasteel ietwat onverdiend met 1-0.

Veel gebeurde er niet voor rust, maar de beste kansen waren voor de thuisploeg. Zo schoot Ilias Alhaft maar net naast en liep Robert Mühren recht op doelman Remko Pasveer af. Een knappe sliding van Guram Kasjia maakte die aanval onschadelijk.

Vitesse was nauwelijks gevaarlijk, maar sloeg na ruim een uur toe. Op aangeven van Milot Rashica schoot Mason Mount behendig raak.

Kasjia kopte vervolgens zelfs bijna de 2-0 binnen alvorens Loris Brogno dicht bij de gelijkmaker was. Zijn inzet eindigde echter op de lat.

Door de nederlaag is Sparta gezakt naar de laatste plaats. Advocaat speelt zondag (12.30 uur) met Sparta de stadsderby tegen Excelsior.

Na de nederlaag tegen Vitesse deelde Advocaat bitterballen uit in de persruimte. Ook in zijn periode bij AZ zweerde de Hagenaar al bij een kleine snack na een wedstrijd.Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!


Lees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Poll: ''Wie is de mooiste spelersvrouw op Instagram?''
- Sportjaar 2018: noteer deze vijf data maar vast aan in uw agenda


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link