10 december 2017


Rico Verhoeven behoudt wereldtitel na spectaculair gevecht in Ahoy

Rico Verhoeven heeft zijn wereldtitel zwaargewicht bij promoter Glory behouden. De 'King of Kickboxing' sloeg de Belgische Marokkaan Jamal Ben Saddik in een uitverkocht Sportpaleis Ahoy in de vijfde ronde knock-out.

Ben Saddik, die bij zijn debuut in 2011 Verhoeven verslagen had op knock-out, ging furieus van start en leek met een reeks jabs het gevecht al in de eerste ronde te gaan beslissen.

Maar Verhoeven bleef overeind, won de ronden daarna op punten en sloeg toe in de slotfase.

"Ik moest iets rechtzetten met deze jongen en dat heb ik gedaan", aldus Verhoeven na afloop. "Alleen in de eerste ronde deed hij me pijn. Hij hield het vol tot de derde ronde. Dat verraste me. Ik had hem al in de tweede ronde leeg verwacht."


Wachten op Badr
De 28-jarige Brabander Verhoeven heeft de wereldtitel zwaargewicht bij promotor Glory al sinds 2013 in bezit. Hij wacht nu op een nieuw gevecht met Badr Hari, zo riep Verhoeven na afloop in de camera. "I'm waiting for you baby!"

Een paar uur voor het wereldtitelgevecht in Ahoy tussen Verhoeven en Ben Saddik maakte Badr Hari bekend dat hij op 3 maart in Ahoy terugkeert in de ring, tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Verhoeven vroeg het publiek na zijn zege wie een nieuwe 'Rico tegen Badr' wil zien. Een luid gejuich volgde. "Volgens mij willen jullie dat graag. Laten we het doen dan."Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- Bild: ''Peter Bosz ontslagen bij Borussia Dortmund''
- Uitzending Voetbal Inside van 08-12-2017 trekt 442.000 kijkersLees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Spelersvrouwen op Instagram: Hazel O' Sullivan (Andros Townsend)
- Ronald Waterreus brengt keepershandschoenen voor vrouwen op de markt


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link