25 december 2017


Dick Advocaat nieuwe trainer Sparta

Sparta Rotterdam heeft Dick Advocaat aangesteld als trainer. De oud-bondscoach van het Nederlands elftal volgt Alex Pastoor op, die onlangs werd ontslagen.

Advocaat,oud-speler van de club, gaat na de winterstop in Rotterdam aan de slag. Fred Grim en Cor Pot zijn aangesteld als assistent-trainer. De contracten van de drie trainers lopen tot het einde van het seizoen. Zij zullen Sparta, dat voorlaatste staat in de eredivisie, voor degradatie moeten behoeden.

Advocaat (70) heeft een rijke staat van dienst. Hij had onder meer PSV, Glasgow Rangers en Fenerbahçe onder zijn hoede. Ook was hij bondscoach van onder andere Zuid-Korea en Rusland. Oranje had hij twee keer onder zijn hoede.Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- De kijkcijfer tussenbalans: ''Voetbal Inside trekt meer kijkers dan Studio Voetbal''
- Wilfred Genee en Farid Azarkan (DENK) fel in discussie over Voetbal Inside (BNR Nieuwsradio)
- Uitzending Studio Voetbal van 24-12-2017 trekt 625.000 kijkersLees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Uitzending Voetbal Inside van 22-12-2017 trekt 657.000 kijkers
- Poll: ''Wie is de mooiste spelersvrouw op Instagram 2017?''
- Column: ''Feyenoord heeft aangetoond dat het kan: de gevestigde orde verslaan''1 opmerking:

W Flaka zei

Iemand nog de volledige afleveringen van Voetbal Inside van 18dec, 15 dec, 11 dec, 8 dec en 4dec. Ivm met vakantie niet kunnen zien en ik hoop dat iemand nog advies heeft hoe ik deze afleveringen nog volledig kan bekijken.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link