17 oktober 2017


Feyenoord verliest ook derde duel in de Champions League

Feyenoord heeft ook zijn derde duel in de Champions League verloren. Na de kansloze excercities tegen Manchester City en Napoli ging de ploeg ditmaal in de eigen Kuip strijdend ten onder tegen Sjachtar Donetsk: 1-2.

Feyenoord begon uitstekend, met binnen twee minuten kansen voor Boëtius (over) en Jorgensen (naast). Kort daarop viel alsnog de 1-0: doelman Pjatov had moeite met een knal van Vilhena en uitblinker Berghuis kon van dichtbij raak koppen.

Sjachtar, met vijf Brazilianen in de basis, was razendsnel in de omschakeling en kwam halverwege de eerste helft op 1-1. Bernard kon simpel scoren na een prachtige dieptepass van Fred.

Direct na rust moest Pjatov twee keer zijn doel uit om de doorgebroken Jorgensen en Amrabat van scoren af te houden. De goal viel aan de andere kant: een vloeiende Sjachtar-aanval werd door Bernard met het hoofd afgerond: 1-2.

Feyenoord bleef daarna manmoedig de aanval zoeken, maar Sjachtar gaf geen krimp. Een schot van Jorgensen werd geblokt en Vilhena raakte, in kansrijke positie, de bal helemaal verkeerd.

Nadat Rakytskyj zijn tweede geel had gekregen, voerde Feyenoord, met Kramer als extra spits, de druk nog wat verder op. Een volley van Toornstra eindigde op de vuisten van Pjatov en in de extra tijd kopte Kramer nog op de paal.
Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- Hoe gaat het nu met... Georg Koch
- Spelersvrouwen op Instagram: Yolanthe Sneijder-Cabau (Wesley Sneijder)
- Uitzending Voetbal Inside van 16-10-2017 trekt 625.000 kijkersLees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Uitzending Studio Voetbal van 14-10-2017 trekt 520.000 kijkers
- Column: '' Zou Pierre van Hooijdonk de bondscoach zijn geweest, dan was er nu niets aan hand''Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link