04 september 2017

Luxemburg zorgt voor een enorme stunt tegen Frankijk

Nadat Frankrijk een aantal dagen geleden met klinkende cijfers het Nederlands elftal had verslagen, wisten de Fransen gek genoeg niet te winnen van Luxemburg. Het ultradefensieve Luxemburg hield Frankrijk knap op 0-0, en had er in blessuretijd zomaar met de winst er vandoor kunnen gaan.

Kansen kregen de Fransen te over, maar Pogba, Griezmann, Sidibé, Mbappé en Giroud kregen de bal maar niet langs doelman Joubert. Griezmann was er met een vrije trap (lat) voor rust het dichtst bij.

Ook na de rust wilde het, met Coman en Lacazette als invallers, nog altijd niet lukken. Opnieuw waren de kansen niet op de vingers van een hand te tellen. Een kopbal van Lacazette werd gekeerd op de doellijn en Pogba kopte op de lat.