27 april 2016


Wim Kieft mag van Ziggo Sport niet meer aan tafel bij Voetbal Inside

Vandaag maakte presentator Wilfred Genee bekend dat analist Wim Kieft komende jaargang niet meer bij RTL-programma Voetbal Inside mag aanschuiven. De oud-international gaat exclusief voor Ziggo Sport werken.

Wim Kieft was al jaren een graag geziene gast aan tafel bij Voetbal Inside. De Amsterdammer schoof enkele keren per maand aan, samen met vaste klanten Johan Derksen en René van der Gijp. Het was in dit praatprogramma dat Wim Kieft een ontboezeming deed over zijn jarenlange cokeverslaving. Hierover schreef Michel van Egmond de bestseller 'Kieft'.

De vaste kijkers van het populaire RTL-programma zullen het dus voortaan zonder zijn typerende minzame analyses moeten stellen. Kieft staat bekend om gevleugelde uitspraken als 'daar word ik zo moe van' en 'die gozer begint er nu zelf ook wel heel erg in te geloven.' De blonde analist heeft nog niet gereageerd op de beslissing van Ziggo.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer, er blijven zo niet veel tafelgasten meer over :)
Blijft toch idioot dat je eenmaal in dienst bij Ziggo niet meer paar keer per maand in programma van een andere omroep mag aanschuiven. VI is toch helemaal geen concurrent van Ziggo, dat zich richt op live sportwedstrijden.

Wilt Geerders zei

Er is vast wel een andere oud voetballer, die graag iets in zijn neus stopt.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link