25 april 2016


Sylvana Simons: ''Johan Derksen is respectloos''

Sylvana Simons vindt de manier waarop Johan Derksen het Marokkanenprobleem in het voetbal aan de kaak heeft gesteld, respectloos. Dat vertelde ze in het tv-programma De Nieuwe Maan.

''Wat me opviel is niet zo zeer de constatering die hij uitspreekt – ik weet ook niet of het waar is of niet - maar zijn uitspraak: ‘Ik zal wel worden weggezet als racist, maar dat kan me dus geen reet schelen.’ Dat maakt alles wat hij daarvoor gezegd heeft respectloos.'', aldus Sylvana Simons.

Volgens Sylvana Simons zet Johan Derksen ook bewust een hele groep weg en doet aan generalisatie.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Weet je wat het respectloos is beste Sylvana Simons?
Het probleem niet aanpakken !!!
Maar voor jou maakt dat niet veel uit natuurlijk.

Anoniem zei

De evangelie van Sylvana Simons..

Anoniem zei

God komt zij weer aan..ik heb inmiddels ook een artikel op internet gelezen, een soort open brief van een ik meen bestuurder van een amateurclub die wel degelijk aangeeft dat wat dhr Derksen klopt. Wat ik mij afvraag: waarom zijn het juist de mensen die donker zijn, of van buitenlandse afkomst zijn hier constant zo stellig op reageren? En het probleem of ontkennen, of gewoon doen of het er niet is..

Goede Sint zei

Sylvana, het kan hem niks schelen als mensen hem onterecht een racist noemen. Daar is niks respectloos aan. Als jij mij onterecht een Zwarte Piet noemt, kan mij dat niks schelen, daar is niks respectloos aan.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link