16 juli 2015


Bijpraten met Escha (Deel 13)

Een keer in de zoveel tijd praten wij van SigaarSnor met Voetbal International-bardame Escha Tanihatu. Zij beantwoord dan voor ons een elftal aan vragen. Deze keer gaan de vragen o.a. over de zomervakantie, Tour du Jour en Voetbal Inside.

1) Hoe bevalt de zomervakantie tot nu toe?
We hebben voor het eerst in zes jaar een beetje zomervakantie, het is gewoon heerlijk. Andere jaren verbleven we natuurlijk een aantal weken in een hotel, voor VI Oranje of Tour du Jour. Dus we genieten wel heel erg van de vrije dagen die we deze zomer hebben.

2) Voor het eerst een Tour du Jour zonder Danny Vera. Wat vindt Danny er eigenlijk van?
We hebben natuurlijk altijd ontzettend leuke zomers gehad tijdens de Tour de France, dit jaar gingen ze het anders aanpakken, en met een camper de campings van frankrijk af, dit is natuurlijk niet heel handig met een band, die steeds op en af moet bouwen, dus hebben ze terecht voor een andere opzet gekozen. En heel eerlijk vonden wij het helemaal niet erg om eens op een andere manier de zomer de door te brengen. We hebben op deze manier lekker de tijd om op mooie festivals door heel het land te spelen en te genieten van de Zeeuwse stranden.

3) Hebben jullie tijdens de vakantie nog contact met de mannen van VI?
Ik heb Wilfred Genee natuurlijk wel even een succes en heel veel plezier toegewenst met de uitzendingen van tour du Jour. De andere mannen zie ik 10 augustus 2015 weer. Dus zolang hoeven we elkaar niet te missen.. hahaha.

4) Het is nu ruim een jaar geleden dat je in de Playboy stond. Hoe is het jaar als Playmate je bevallen?
Ooh heel goed, krijg nog steeds af en toe fijne en leuke reacties op de shoot.

5) Heb je al iets gehoord over Voetbal Inside? Nieuw decor bijvoorbeeld?
Geen idee. Ik laat me graag verrassen op 10 augustus 2015.

6) Wat was voor jou het leukste moment uit het seizoen 2014/2015 van Voetbal International?
Dat vind ik altijd zo’n moeilijke vraag. Er zijn te veel leuke momenten om er een uit te kiezen. Ik hou wel van de uitzendingen waar het net iets te plat en genant word. Maar de uitzendigen waar ruzie gemaakt wordt, dan zit ik het liefst onder de bar.

7) Begin augustus 2014 deed je een voorspelling hoe de Top 5 van de Eredivisie er zou uitzien. In de Winterstop leek je voorspelling uit te komen, maar uiteindelijk had je alleen de kampioen (PSV) en de nummer twee (Ajax) goed. Beetje tevreden over je voorspelling?
Nou toch wel ja. Ik heb natuurlijk niet echt de ballen verstand van voetbal, neem me niet kwalijk. Maar dit is toch best knap!! Hahaha.

8) Wilfred Genee en zijn vrouw Lili komen met een nieuw boek over gezonde voeding. Maar vond jij niet dat Wilfred Genee afgelopen seizoen iets teveel met gezonde voeding bezig was tijdens de uitzending van VI?
Nee dat vind ik niet, ik vind het iets heel belangrijks en ook dit hoort bij de voetballerij. Ik vind het heel goed dat Lili en Wilfred aandacht vragen voor gezonde voeding, en ik denk dat je dat juist in een populair voetbal programma moet doen.

9) Lijkt het jullie (jij en Danny) niet een leuk iets om mee te doen aan familieprogramma's als 'Ik hou van Holland' of 'De jongens tegen de meisjes'?
Danny en ik zijn echt vreselijk slecht in spelletjes. Lijkt me geen vermakelijke televisie!

10) Hans Kraay Jr. is per direct weg bij SBS 6. Hoe kijk jij tegen die situatie aan?
Hans zei er zelf dit over: ''Ik heb altijd met veel plezier bij SBS gewerkt en kijk nu uit naar nieuwe uitdagingen en nieuwe mogelijkheden.'' Hier heeft Hans helemaal gelijk in!

11) De seizoenscompilaties januauri tot en met juni 2015 die Oliver heeft gemaakt zijn inmiddels ruim 220.000 keer bekeken. De compilatie waar jij en Danny een grote rol in hebben is zelfs beter bekeken dan die van Wilfred Genee en Hans Kraay Jr. Kennelijk zijn jullie misschien wel populairder dan gedacht.
Hahaha wat grappig, nou we voelen ons vereerd. Tot slot wil in nog iets kwijt aan alle fans van VI. ''Neem een biertje of een Pina colade en wat zonnebrand. Nog heel even van de zomer genieten lieve mensen, tot 10 augustus.''
5 opmerkingen:

Anoniem zei

Prima stukje, niets mis mee!

Onderkruipsel zei

Uitzending Tour du Escha

Anoniem zei

open deurtjes intrappen deel 13

Anoniem zei

Escha is gewoon een Schatteke!

Cookie zei

Altijd leuk om weer wat te lezen Escha! Dank je dat je nog steeds de moeite neemt om vragen te beantwoorden. ^^

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link