08 juni 2015


Uitzending Voetbal International (ma 08-06-2015)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 8 juni 2015. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Koert Westerman, Jamie Oliver en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


15 opmerkingen:

Onderkruipsel zei

Laatste (uitzending)

Anoniem zei

Gelukkig wel, kunnen ze nadenken hoe het beter moet... Niks over vrouwenvoetbal Nederland Nieuw Zeeland... Wel helft zendtijd over gezond voedsel, balletjes breed, tikkies terug.... Wordt er moe van! Steeds maar zeiken op Studio Voetbal, maar die praten wel meer over voetbal valt me op de laatste tijd... Hans Kraaij heeft gelijk, als hij zegt Rot op met je broodje komkommer met satesaus Wilfred!!!

Anoniem zei

En Jamie Oliver moet zich druk maken om zijn eigen land. Waar het grotendeels halal voedsel is ...

Anoniem zei

Dan neem je toch gewoon een lijntje coke als je er moe van wordt.

Anoniem zei

Oliver, Ouwe Reus!!

Wanneer komen je compilatietjes???

Anoniem zei

Ach het is een echt voetbal praatprogramma zoals je in de kroeg ook over voetballen praat. Daar ga je toch ook niet over vrouwenvoetbal lopen lullen, dan word je zelfs nog raar aangekeken ook. Ik kijk VI allang niet meer voor het voetbalnieuws, daarvoor heb ik de social media. Ik kijk VI altijd puur voor de heerlijke ongezouten meningen over alles en iedereen. Hoe platter Johan Derksen wordt hoe mooier de show en hoe harder Gijpie gaat lachen om zijn eigen grappen des te meer ga ik thuis mee zitten lachen. VI is en blijft een topshow waar Jan Boskamp zijn eigen plek aan tafel verdient, en waar Sierd de Vos elke week een item mag maken over de prachtige vrouw van de neef van de keeper van Harkemase Boys 3. Dat is toch veel beter dan die zuipneus van een Koert, die maar al te graag met 3 kannen Amstel bier voor zijn neus, mensen interviewt die in 2002 een troostprijs hebben gewonnen bij het 4 tegen 4 toernooi op Ameland. Nee, daar wordt de kijker niet vrolijk van. Ik wil een vast een team met Wilfred, Johan, Rene, Jan, Wim, Hansie, el Sierd en Escha. Hoe ze dan de tafelindeling gaan regelen zoeken ze zelf maar uit. Het mooiste zou zijn is dat Rene zelf mee gaat rouleren, dan is de kans ook aanzienlijk kleiner dat die drie keer dezelfde anekdote in twee maanden tijd vertelt. Zo dat was mijn mening en nu gooi ik weer broodje komkommer met satesaus in mn mik. Groetjes.

Anoniem zei

Aan de mens die het zo prachtig verwoordt in het bericht hierboven: 100% eens met je visie omtrent VI. Het predikaat "voetbalshow" is slechts een vage dekmantel voor het onversneden entertainment waar ik elke maandag en vrijdag zo naar uitkijk.

Anoniem zei

@23:41 Amen! Beter verwoorden kan niet!

Anoniem zei

Genee krijgt ook alle ruimte om zijn halal voedsel te promoten. Achterbaks mannetje.

Anoniem zei

@23:41 Precies

Anoniem zei

( bijna) volledig eens met @ 23:41! Behalve laatste stuk met Gijp en rouleren, laat hem maar lekker blijven. Voor de rest mijn gedachten in zijn/haar post! Over vrouwen(voetbal) gesproken; zitten hier (voetbal)vrouwen die meepraten;)?

Anoniem zei

@ 23:41 U = held!

Anoniem zei

Held?? Hij geeft aan het in de kroeg niet over dames te hebben, ik weet niet naar wat voor kroeg hij gaat... ;)

Anoniem zei

@23:41 helemaal gelijk. Eigenlijk zou ik ook graag Van der gijp zien roteren, maar dan is zijn contract echt wel duur. Misschien ook eens meer nieuwe mensen proberen waarin je potentieel ziet en zeker niet een Van Hanegem ofzo.

Anoniem zei

De downl link is down. iemand nog een nieuwe link? dank!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link