18 mei 2015


Uitzending Voetbal International (ma 18-05-2015)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 18 mei 2015. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Koert Westerman, Jan Dirk Stouten en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


12 opmerkingen:

Anoniem zei

Super!

Anoniem zei

Fred Rutte waardeloze trainer die nog nooit wat heeft gepresteerd, geen prijzen pakt, geen uitstraling heeft en overal vroegtijdig wegloopt of wordt weggeschopt. Derksen wil het alleen niet toegeven dan zijn zogenaamd de statistieken van Rijnmond niet goed ofzo. Dat is ook de echte reden dat Dijkstra en Schelvis niet meer mogen komen, dat zijn heren die Derksen verbaal, met feiten en zonder problemen in het nauw drijven.

Anoniem zei

Ja je hebt gelijk, Neeeeee ik vergelijk, wat een figuur die Boskamp.

Wim Kieft zei

Na het 1e reclameblok loopt het geluid in de mp4 de laatste tijd niet meer synchroon.

Anoniem zei

Het wordt nu toch echt wel eens tijd om Herman Brusselmans als tafelgast te laten aanschuiven. Zouden de heren het aandurven iemand uit te nodigen waarvan ze op voorhand weten dat ie niet eens in z'n dagje moet zijn om ze met z'n drietjes op hun knietjes onder de tafelvoetbalkast te doen kruipen?

Anoniem zei

Schelvis verbaal? Hij deed nooit zijn mond open. Maar je hebt wel gelijk wat Rutten betreft. Hoeveel trainers krijgen de kans om bij mooie clubs als PSV, Twente, Vitesse, Schalke én Feyenoord te werken? Weinig. Dat hij in al die tijd slechts een bekertje wint, zegt veel over zijn kwaliteiten (of het gebrek daaraan). Waar hij ook werkt, bijna altijd is er onenigheid met het bestuur en zeurt hij over het transferbeleid. Maar ja, Derksen trapt liever tegen de schenen van de beleidsbepalers.

Anoniem zei

van Geel is een grotere sukkel dan Rutten.

Anoniem zei

Herman Brusselmans? Die gaat jankend terug naar belgie met z'n staart tussen z'n benen. Als je boe zegt tegen een belg vallen ze al ondersteboven. Amai laat me niet lachen

Anoniem zei

kunnen ze volgend seizoen het programma niet beter FI gaan noemen ?

Anoniem zei

Derksen is jaloers op Van Geel dat hij wel een lekker wijf heeft in tegenstelling tot dat Franse wijf van hem met pittig kort kapsel.

Anoniem zei

Wijf van Geel is ook lelijk.

Anoniem zei

Lekker kroketje man!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link