30 maart 2015


Uitzending Voetbal International (ma 30-03-2015)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 30 maart 2015. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Koert Westerman, Valentijn Driessen en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

danke sehr freunde

Anoniem zei

Wat een gelul over die gezonde voeding. Laat die gastjes op zaterdag een patatje en een snackje eten. Genee doet dit alleen voor zijn eigen ego en naam en ondertussen dringt hij iedereen zijn halal bal op.

Gek zei

Ik ben nu via Just-Eat 2x Halfpounder Burger aan het bestellen, plus Batter Sausage en een Batter Burger, hier in Ierland.

Gek zei

Dus rot maar op met je gezonde vreten daar in Nederland.

Anoniem zei

Hallo, ik weeg 243 kilo.

Denken jullie dat dat veel is?

Anoniem zei

Broodje gezond en een glas verse jus is vaak duurder dan een patatje en een cola. Genee steek dat balletje breed maar in je reet..

Anoniem zei

Vegetariër wil anoniem een Big mac menu bestellen!

Anoniem zei

Laat Hans nou eens uitpraten, Gijp! Ik word hier zo moe van...

Bedankt voor de link, zoals altjd!

Anoniem zei

Echt he, ik begin mij er steeds meer aan te storen aan die Gijp. Johan had gewoon gelijk toen hij zei dat hij een 1 man show van probeert te maken....laat bijna niemand uitpraten meer...

Anoniem zei

idd Gijp is niet te harden, en als Hansie toch nix mag zeggen laat m dan maar thuis. misschien moeten ze Gijp alleen aan tafel zetten. kdenk dat de kijkcijfers snel dalen. wat n Lul!

Anoniem zei

Krijg je van coke.

Anoniem zei

Laat Gijp het hoogste woord hebben aan die tafel, joh. Thuis heeft die depressieve penis alleen maar z'n tv om tegen te praten.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link