16 maart 2015


Uitzending Voetbal International (ma 16-03-2015)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 16 maart 2015. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Koert Westerman, Valentijn Driessen en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


13 opmerkingen:

Jan Joost van G. zei

ZO! Die is on-ge-love-lijk snel geupload! Met een snelheid van heb-ik-jou-daar!! Rest ons alleen wachten op de gi-gan-tische lading comments die onderweg zijn. De reactiegedeelte ook vanavond weer uiteraard tjokvol! Acht, negen comments. Gek-ken-huis van hier tot Tokyo! De server staat te gloeien! Met natuurlijk DE KRA-KER VAN JEWELSTE: de on-waar-schijn-lijke lollige comments over pizzas!! Ge-wel-dig!! Ga er weer goed voor zitten want dat wordt genieten vanavond!

Anoniem zei

Sorry Fatima ik moet de hoofddoek discussie even onderbreken. We gaan naar de top 5 van Sport 1

Anoniem zei

Afvoerputje van nederland dit programma

Anoniem zei

met het huidige nivo in nederland lig IK graag in het afvoerputje

Anoniem zei

Lekker snel, sigasrsnor bedankt

Anoniem zei

Mensen komen altijd met comments zeiken over dit progamma en velen die erover zeiken kijken het wel weer elke keer xD. Die mensen zijn echt xD. Ik kan echt van zulke Johnny's genieten. Ik zie al twee van die mensen aan tafel zitten met een velletje papier met de rekensom: 1+1=(?). En dan zitten ze daar een paar uur, ff ouwehoeren, fatima leuk vinden, en gewoon niet door hebben dat ze de definitie van "achterlijk" dag in, dag uit uitvoeren.

LEEOOO zei

Leo gooit een opblaas-banaan de tent in

Anoniem zei

goh het geluid loopt weer niet synchroon, ik kijk wel weer online zoals vroegah

Rob Amsterdam zei

Wat een domme opmerkingen weer hierboven. Daarbij moet ook opgemerkt worden dat Johan een beetje griezilige politieke voorkeuren elke keer weer de ether in gooit. Met zijn anti-pvv houding wordt het een aelig narcistisch mannetje.

Anoniem zei

Voor alle Fatima-pizza-etende-online-kijkende-dikke-icters heb ik een tip in vorm van een filmpje.
https://www.youtube.com/watch?v=0pr4r5_2DmI&spfreload=10
Kijk dit en je wordt weer vrolijk.

Anoniem zei

https://www.youtube.com/watch?v=0pr4r5_2DmI&spfreload=10 Deze filmpje^^

Anoniem zei

Dat klopt Rob Amsterdam.Johan is uit Gouda vertrokken door Marokkanen. Hij woont nu heerlijk in Oudewater. Niet iedereen heeft geld, om uit de Marokkanen zone te verhuizen, naar een betere plek. Zijn anti PVV Geert wilders houding slaat dan ook nergens op.

Anoniem zei

jullie zijn allemaal leeghoofden, begrijp dat dan. Politiek is maar een achterlijk spelletje voor leeghoofden zoals jullie voor de gek te houden, begrijp dat dan

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link