09 maart 2015


Uitzending Voetbal International (ma 09-03-2015)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 9 maart 2015. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Koert Westerman, Paul Post en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik snap die opmerking over ontmaagde moslimmeisjes nooit zo, waarom zijn die snel dan?

Anoniem zei

Heel mooi! Maar gaat wel langzaam vandaag: 8 days left, 3.4 Kb/s. Of ligt dat aan mij?

René van der G. zei

Maar Wilfred, je ben tog met mijn eens... dat die comments over moslimmeisjes en pizzas... die slaan he-le-maal nerrugges op?! Maar waar gaat... het... over?! Ik bedoel... en dit meen ik echt uit de grond van mijn hart Johan... Als je kijk naar de comments op de sigaarsnorsites in Engeland, in Spanje, in Duitsland... Waan-zinnig! Daar gaat het gas er echt op, hé Wim? Die commentgrappen zijn groot, sterk. Niet... normaal. Zitten wij elke week godverruhdomme hier naar te gluren... Hé?! Ha ha ha! G-niveau comments... Elke lamme en blinde denk al snel leuk te zijn!

Anoniem zei

Het feit is dat de strijkbout van Fatima kapot is, en ze nu met een verkreukt hoofddoekje moet lopen. Laten we daar nou geen grappen over maken.

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Anoniem zei

Rene van der G kom eens uit de kast, dikke homosexueel

Cookie zei

Sinds een aantal weken is in het blok na de laatste reclame het geluid niet meer synchroon. Zijn er meer mensen die hier last van ondervinden?

Jiando zei

ja bij de vorige niet, 2x daarvoor wel ongeveer halverwege.

Anoniem zei

Ja, ben altijd blij met deze uploads hoor, maar het geluid loopt heel vaak vanaf het 2e of 3e blok niet meer synchroon sinds een paar maanden. Dat is toch wel jammer en wellicht niet nodig?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link