13 augustus 2014


Wilfred Genee kiest steeds vaker voor zijn gezin

Wilfred Genee gaat steeds vaker nee zeggen tegen nieuwe klussen op TV. ''Ik vind mijn carrière nog steeds superbelangrijk, maar ik wil ook een goede vader en echtgenoot kunnen zijn.'', aldus Wilfred Genee in weekblad Privé.

''Lili staat er heel positief in omdat mijn werk voor mij heel belangrijk is, maar we hebben het er wel over hoe we het in de toekomst anders kunnen doen'', vervolgt Wilfred Genee zijn verhaal. Twee jaar geleden liet Wilfred Genee voor zijn gezin de Olympische Spelen schieten. ''Twee jaar geleden, toen Lili zwanger was, had ik het EK Voetbal gedaan en daarna de Tour. Toen wilde RTL dat ik aansluitend ook nog de Olympische Spelen zou doen. Daar heb ik nee tegen gezegd, want ik vond dat ik dat niet kon maken naar mijn gezin toe. Er is een grens, ik heb nu ook met een persoonlijk leven te maken.''


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Denk je dat hij wat te kiezen heeft met z'n wijf...

Anoniem zei

Vandaar dat hij steeds minder toevoegt aan het programma. Wat mij betreft is ie lekker een geode echtgenoot en zorgt rtl ondertussen voor iemand die wel nog bij de les is, een presentatorretje moet toch niet zo moeilijk te vervangen zijn.

Anoniem zei

de laatste reden waarom ik naar VI kijk is toch wel genee

Anoniem zei

https://www.youtube.com/watch?v=1izjlGQELgM Hier zegt Genee nog wat anders

Antonio zei

Hey... Doe er gerust nog een scheppie bij joh...
Ik zeg: neem de familie en complete stapel teringzooi die niemand leest, en in de schuur in de weg staat, en ga lekker tomaatjes en paprikas verkopen langs een B-weggetje net buiten Teheran.

Ik zou het niet erg vinden (...mits RTL een limiet weet in te stellen voor woordgrapjes) om Koert Westerman op die stoel te zien. Hij heeft het ooit al een keer gedaan en kwam wat nerveus over, maar doet het met Borst best leuk in de Betweters videos. En zet ook gelijk die blonde Ancilla achter de bar met der lekkere grote dikke tieten.

Anoniem zei

@14-08-14 22:42
Sjonge jonge, kom je met een heel anti Genee betoog en nomineer je Koert Westerman als vervanger. Wat een anticlimax! Alsof het programma nog niet schijt lollig genoeg is. Westerman houd het maar lekker bij commentaar op sportvissen en paalzitten, dat is zijn niveau.

Ze kunnen beter iemand als Iwan Van Duren nemen, dan heb je weliswaar net zo'n pedante eikel als Genee en twee homo's in een programma (samen met Gijp). Maar hij zegt nog wel eens iets zinnigs, daar heb ik Koert Westerman nog nooit op kunnen betrappen.

Anoniem zei

Nou je kankersmoel

Anoniem zei

VI van vrijdagavond:

http://www.rtlxl.nl/#!/voetbal-international-197775/dd59de0f-5978-3238-baf0-ee739e84119d

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link